avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Recomandare avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Recomandare avocat

Buna ziua. Doresc sa-mi recomandati un avocat care sa fi avut de-a face cu legea 95/2006, vreau o consultatie. Dar vreau pe cineva care sa isi faca bine-bine temele sa tina cont de toate exceptiile si modificarile etc. Am fost deja la cineva, dar nu prea m-a lamurit, am cam platit consultatia degeaba.

Daca stiti pe cineva va rog sa-mi recomandati.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 15:04, 14 Iulie 2014
Daca problema dvs. se refera la o decizie de impunere emisa de CAS lucrurile sunt f. clare. Pana in Iulie 2012 se platesc contributii la asigurarile sociale de sanatate rezultate din transferul drepturilor de proprietate.
Eu am tot scris pe forum cam ce ar fi de facut in aceasta situatie: "singura modalitate de contestare a creantelor si prin urmare, suspendarea executarii acestora este sa va adresati instantei de contencios administrativ competente, in cazul de fata, Tribunalului competent, insa sesizarea instantei poate fi formulata numai dupa indeplinirea procedurii prealabile, prevazuta de Legea 554/2004, sanctiunea nedepunerii acesteia la organul emitent al Decizei de Impunere fiind inadminisbilitatea si prin urmare respingerea actiunii introductive, ca urmare a neindeplinirii procedurii prealabile obligatorii.
Decizia de Impunere poate fi formulata doar in interiorul termenului de 30 de zile de la data comuncarii adresei, astfel ca este necesar sa actionati prompt pentru apararea intereselor dvs. legitime !!!""
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2014
IMR BUSINESS CONSULTING, Consilier juridic
Nu am nicio decizie momentan. Dar vreau sa inteleg bine cum stau lucrurile.
KOS9 a scris:

Daca problema dvs. se refera la o decizie de impunere emisa de CAS lucrurile sunt f. clare. Pana in Iulie 2012 se platesc contributii la asigurarile sociale de sanatate rezultate din transferul drepturilor de proprietate.



Si de catre un pensionar care avea doua pensii?

:offtopic:Interventie moderator
Pct.2.6 din Regulament
In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.
Aveti posibilitatea sa consultati Catalogul Consultanților si daca doriti puteti lua legatura colegii avocati fie prin intermediul mesageriei private, fie prin utilizarea datelor de contact din profilul acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...
Acest topic se va inchide.
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat pentru reprezentare la c.e.d.o danmarian50 danmarian50 Buna ziua, am un proces care sa finalizat luna trecuta am exercitat toate caile de atac si vreau sa ma adresez la C.E.D.O. pt ca nu sunt multumit de decizie, ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere din oficiu cass pentru vanzare teren stefan85stefan stefan85stefan Buna ziua! Am primit pe 1 iulie 2014 o decizie de impunere din oficiu, de la CNAS ilfov pentru un teren vandut in 2009 in care mi se precizeaza ca am de platit ... (vezi toată discuția)
Rugaminte! avocat succesiune campulung muscel NeamtuGeorgiana NeamtuGeorgiana Buna ziua.Ma numesc Neamtu Georgiana si am o intrebare si o rugaminte in acelasi timp.As avea nevoie de un avocat care sa ma ajute pentru a incepe procedurile ... (vezi toată discuția)