avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras carte funciara doar la notarul unde va avea loc ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras carte funciara doar la notarul unde va avea loc tranzactia?

Buna ziua.
Am un teren de vanzare in alta localitate. Exista un client dispus 90% sa cumpere.
Eu pot merge in general doar joia si vinerea sa ii arat terenul. Daca zice da, cred ca sunt la limita cu timpul pentru a obtine extrasul de carte funciara pana vineri ca sa putem face tranzactia.
Pot sa cer extras de carte funciara la un alt notar decat cel unde eventual vom realiza tranzactia?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 16:03, 14 Iulie 2014
Extrasul CF poate fi solicitat la orice notariat, iar eliberarea poate fi urgentata daca solicitati asta... taxa fiind mai mare.
Se poate dar va complicati caci notarul la care scoateti Extras de CF de autentificare trebuie sa dea negatie si drept sa l foloseasca alt notar. In general se scoate extras la cel care si autentifica actul, deoarece Extrasul CF de autentficare blocheaza Cartea Funciara 10 zile.
De asemenea puteti scoate Extras CF la urgenta costa 200 RON si iese de pe o zi pe alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare la vanzare teren constsil constsil am realizat cadastru pentru un teren. urmeaza maine sa-l vand. vreau sa va intreb, in situatia in care eu prezint la notar un extras cf pt informare, ... (vezi toată discuția)
Acces cartea funciara maaruaa maaruaa Buna ziua, Vrau sa vand apartamentul detinut in proprietate si notarul a solicitat un extras cf de autentificare, Cf fiind colectiva (ansamblu nou de ... (vezi toată discuția)
Notar care blocheaza o tranzactie din lipsa de drept de semnatura nataliaz nataliaz Buna ziua Am contactat un notar in vederea incheierii si autentificarii unui contract de vanzare-cumparare imobil. La data la care am depus actele si cerut ... (vezi toată discuția)