avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... TAGADA PATERNITATII
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

TAGADA PATERNITATII

IN TOTDEAUNA AM AVUT DUBII PRECUM CA . COPILULUI MEU " REZULTAT DIN CASATORIE " , NU AR FI AL MEU , DAR TOTUSI LA NASTERE L-AM RECUNOSCUT SI ESTE PE NUMELE MEU . CASATORIA A FOST DESFACUTA DIN VINA EXCLUSIVA A FOSTEI SOTII , FIIND DECLARATA CA SOTIE SI MAMA IMORALA ( IN 4 ANI DE CASATORIE CU MINE A TRAIT CU 11 BARBATI : DOVEDITI IN TRIBULAL) DUPA 14 ANI AM INDICII TOT MAI CLARE CA ACEST COPIL NU ESTE AL MEU . CUM POT AFLA ADEVARUL ? CE POT FACE LEGAL IN ACEASTA PRIVINTA ?
:offtopic: Va rog respectuos sa nu mai scrieti cu litere de tipar , se considera ca tipati la noi .Multumesc.

Vi s-a incuviintat drept de vizita ?Atunci exercitati-l in consecinta.....Ingradirea acestuia conduce la savarsirea infractiunii de nerespectare a hotararilor judecatoresti....Ati incercat sa comunicati cu fosta sotie in aceasta privinta ?V-ar interesa a apela la serviciile unui psihoterapeut specializat in probleme de cuplu ?S-ar putea sa rezolvati mai mult decat credeti....Succes;)
sa spunem ca instanta imi da drept de vizita. ma deplasez 400 km si o invata pe fata sa zica , ca nu vrea sa ma vada . ce pot sa ii fac coilului ? fosta se scoate si mai iau si bataie de la actualul sot . am fost amenintat. este o speta greu de rezolvat . credeti-ma ca de 14 ani le intorc pe toate fetele si nu le dau de cap. ca dovada va expun urmatoarele : la divort fata de numai 2 ani mi-a fost incredintata mie , fosta fiind declarata sotie si mama imorala. sentinta ramane definitiva si o pun in executare silita . merg de la brasov , iau executorul de la radauti , ne deplasam la musenita unde executorul ia cu el politistul din sat ( acesta fiind amantul cumnatei mele ) intram in casa unde executorul imi spune sa imi aiau copilul . atunci cumnata mea mi-l smulge din brate si fosta sotie ia un cutit si ne ameninta. in acel moment politistul fuge din casa spunand ca merge in sat dupa martori si dus a fost . iesim din casa cu scandal. executorul face un proces verbal de opunere la executare mi-l da di pleaca . depun la parchetul radauti plangere penala pentru nerespectarea hotararii judecatoresti . in aceiasi zi tot la radauti fosta dechide proces de reancredintare minor. primesc raspuns de la parchet n.u.p. deoarece a deschis proces de reancredintare minor. fac iar 400 de km cu 4 trenuri si ore de stat prin gari si ma prezint la proces . arat autoritatea de lucru executat , faptul ca hotararea nu a putut fi executata , faptul ca nu poate fi dechis proces de reancredintare minor deoarece situatia de fapt judecata nu s-a schimbat . castig procesul in sensul ca si aceasta instanta imi incredinteaza mie copilul. face apel si instanta de apel imi ia copilul . fac recurs si mi-l respinge ca ne fondat. 5 ani m-am luptat .mi-a trimis n scrisori unde imi spunea ca , copilul nu este al meu . a devenit "al meu " doar cand a trebiit sa ii platesc pensie alimentara . 6 ani copilul meu a stiut ca sunt mort , asta cu toate ca ii plateam pensia dublu si aclete apriape la 3 luni . in toti acesti ani i-am trimis bicicleta telefoane mobile vreo 5 haine cate 15 -20 kg dulciuri , etc si doar de cativa ani pot doar sa vorbesc cu fata la telefon . de cate ori vb cu fata trebuia sa vb intai cu fosta si la fiecare tel. imi cerea cate ceva. la ultimul tel a invatat-o pe fata sa ma injure .colac peste pupaza acum m-a dat si la marirea pensiei . nu stiu ce sa ma mai fac . am un salar de bugetar de 800 ron , actuala sotie nu lucreaza deoarece nu gasim unde , si il intretin si pe copilul de 10 ani al sotiei . mai am si rata la 3 banci aproximativ 450 ron si fosta imi cere 300 ron lunar . de unde ? ce pot sa fac , ca nu am bani nici sa ma dic la radauti .....cam asta est romania de azi .....
cu respect
Abia acum inteleg inversunarea d-vs...(in cazul in care lucrurile stau exact cum a-ti relatat)
Parerea mea : cel mai destept cedeaza. Mergeti in virtutea inertiei si lasati lucrurile sa se rezolve de la sine. Pensia alimentara pentru copil trebuie platita, dar la un salariu de 800 lei, cu inca un copil in intretinere si cu dovada ca o aveti in intretinere si pe actuala sotie, in nici un caz nu va va stabili pensia alimentara de 300 lei...
Sa va intareasca Dumnezeu !
Da, abia acum am inteles si eu!
Scrieti cu litere mari, ca si cum ne-ati impune parerea dv., iar situatia de fapt se abate de la cea anterioara, putin cate putin... (ba trimiteti pachete aproape la o luna, ba aproape la 3 luni, ba vi s-a incredintat fata la 1 an, ba la 2; ba v-a fost incredintata de 4 instante, ba numaram numai 3; ba trimiteti fetei dublul pensiei, ba nu prea iese astfel...)
In conditiile in care la fel de indecis ori neclar ati fost si in cursul proceselor, e normala aceasta incredintare finala catre cealalta parte!
E normala, din nefericire, si atitudinea fetei, nu e normala insa deloc cea a fostei sotii!
E jenant ca procedeaza astfel si e mai ales regretabil pentru copil.
Daca ma uit ca mai aveti si alte topicuri deschise din care reiese ca acel copil al sotiei e si al dv. (in realitate insa e numai al ei si are parintii sai care sa-l intretina), ca ba ne intrebati cum sa modificati pensia in jos, ba platiti mai bine de dublu... daca iau toate astea in considerare, mi se ridica multe semne de intrebare despre situatia reala de fapt.

Si trag astfel concluzia ca nu cunosc, efectiv, realitatea... si stiu numai o parte a povestii. Care, ca si o moneda, are cel putin doua.
Imi pare ca dupa 14 ani ar fi trebuit sa va gasiti o oarecare liniste interioara... caci astfel de furii alimentate cu anii duc la distrugeri nervoase.
Va doresc sa va gasiti echilibrul ca noua dv. familie sa se bucure de dv. calm, linistit!
Noroc!
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2009
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
anniela , se pare ca dvs . ca " utilizator ati inteles mai bine situatia decat
" avocat " avlil si va multumesc. " avocat " avlil daca am incurcat datele nu inseamna ca am mintit . va asigur ca am trimis pachete in 14 ani si la o luna si la 3 luni si la 6 luni. nu fregventa este relevanta ci faptul ca am trimis , legal nefiind obligat . daca erati cu adevarat avocat luati din context situatia de fapt si dadeati o solutie legala nu evaziva . daca la fel nu " dormeati " cum scriati mai deunazi , observati ca instantele au fost :
1) instanta care a judecat divortul.
2) instanta de apel
3) instanta de recurs
4) instanta care a judecat incredintare minor.
sunt 4 instante care mi-au dat copilul ?
apoi:
1) instanta de apel
2) instanta de recurs
instante care mi-au luat copilul.

[EDITAT - atac la persoana]
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2009
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere minor mancipri mancipri in urma divortului fetita mea i-a fost incredintata fostei sotii. instanta mi-a stabilit in sarcina mea o anume suma de plata cu titlu de pensie de intretinere ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea programului de vizita magdai magdai Buna ziua, In anul 2010 am divortat de sotul , minorul mi-a fost incredintat prin hotarare definitiva si irevocabila dar nu inainte de a trece printr-o ... (vezi toată discuția)
Poate renunta la paternitate ? baikomarilena baikomarilena Sunt divortata din 2002 , iar in urma divortului instanta mi-a incredintat mie ingrijirea fetitei care avea atunci 2 ani. Fostul sot a inceput sa ma ... (vezi toată discuția)