Buna ziua!
Am o fata in virsta de 25 ani si alucrat cca 2 ani la o firma in calitate de vinzatoare.
Nu are forme legale nici acum;a acceptat perioada de proba,ainteles ca sunt probleme administrative in firma,de fiecare data existau probleme in privinta angajarii.
Acum fiica fiind insarcinata in luna 2-a, a solicitat ferm angajarea cu forme legale pentru a beneficia de drepturile medicale spre mentinerea sarcinii.(are probleme medicale proprii-trombocitoza).In aceasta situatie patronul a raspuns ca renunta la serviciile ei.
CE POSIBILITATI LEGALE EXISTA IN ACEASTA SITUATIE?
eventual o cerere in instanta pentru obligarea angajatorului sa ii achite drepturile sociale din urma pentru a putea benefica de concediu crestere copil, nu cred ca o simpla plangere la ITM va ajuta.....vorbiti cu un av., in proces puteti cere si recuperarea cheltuielior de judecata in speta onorariu av....
Neplata salariului
elena_a
Sunt angajata de 7 luni la firma actuala si de curand am ramas insarcinata. Sunt in concediu medical din cauza unor probleme. Nu am mai primit salariul de ... (vezi toată discuția)