NNorbert 
	    	Utilizator

NNorbert 
	    	Utilizator	    

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil	    

Da, este pierdere fiscala si apare in decl.101 pe 2013.
Cum ar trebui sa fac?
Multumesc
 NNorbert 
	    	Utilizator

NNorbert 
	    	Utilizator	    

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil	    

Multumesc mult, imi este clar...o singura intrebare as mai avea, care este monografia contabila pentru recuperarea pierderilor fiscale?
O zi buna!
~ final discuție ~
 CONSTANTINESCU DOINA	                   

Revin la intrebarea cum se calculeaza impozitul pe profit pe trim II 2014 in situatia in care societatea trece de la pragul de micro la impozit profit in luna ... (vezi toată discuția)
	                    CONSTANTINESCU DOINA	                   

Revin la intrebarea cum se calculeaza impozitul pe profit pe trim II 2014 in situatia in care societatea trece de la pragul de micro la impozit profit in luna ... (vezi toată discuția)

STOICA MADALINA	                   

Buna ziua,
In 2014 o societate a fost platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor si a inregistrat pierdere, datorita depasirii plafonului a ... (vezi toată discuția)
	                    STOICA MADALINA	                   

Buna ziua,
In 2014 o societate a fost platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor si a inregistrat pierdere, datorita depasirii plafonului a ... (vezi toată discuția)

Eva_56	                   

In anul 2008 am infiintat un SRL.In ianuarie 2010 am solicitat suspendarea activitatii pe o perioada de 3 ani. La data suspendarii soietatea inregistra ... (vezi toată discuția)
	                    Eva_56	                   

In anul 2008 am infiintat un SRL.In ianuarie 2010 am solicitat suspendarea activitatii pe o perioada de 3 ani. La data suspendarii soietatea inregistra ... (vezi toată discuția)