avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit persoana decedata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit persoana decedata

Tatal meu a decedat in urma cu 7 luni . a avut un card de credit la RBS preluat ulterior de unicredit tiriac in valoare de aproximativ 4200 lei. Am dus certificatul de desces la banca, au spus ca se rezolva ca avea asigurare. dupa ceva vreme au revenit k asigurarea era reziliata cu 3 ani in urma pe motiv de neplata, apoi k asigurarea nu acopera decesul de boala, k ulterior sa primesc instintare acasa k societatea de asigurare s-a schimbat. Cine trebuie sa plateasca creditul in continuare?mama mea , eu?
Cel mai recent răspuns: aum300 , utilizator 10:14, 15 Iulie 2014
Consultati un avocat din zona,..pentru ca banca probabil a conditionat acordarea creditului de incheierea unei asigurari de viata agreata de ea,deci erau prevazute orice riscuri.Mergeti cu polita de asigurare la avocat
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri bancare autogeneral autogeneral buna ziua. As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva. Am incheiat un contract de creditare cu actuala RBS, in care, printre altele, am ales varianta de plata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea situatie, tatal meu a decedat in urma ... NicuGeorgiana NicuGeorgiana Buna ziua, Am urmatoarea situatie, tatal meu a decedat in urma virsului Covid 19, el avand la Banca Unicredit Tiriac un credit de nevoie personale cu ... (vezi toată discuția)
Rambursarea asigurarii pe viata dupa terminarea creditului Daniel1233 Daniel1233 Buna ziua , in urma cu 8 ani am facut un credit la banca ABN Ambro Bucuresti , si o polita de asigurare pe viata.Acum , creditul se apropie de sfarsit si ma ... (vezi toată discuția)