geogeorge a scris:
deci,va rog,daca stiti ceva de genul sa imi rasp... Ideea este: am vreo sansa, fara sa intentez proces,sa ajung cu asociatia la o intelegere ? Vreau sa le platesc pe loc toata datoria ,dar fara penalitati sau sa le platesc ultimii 3 ani, pt ca am banii si doresc sa rezolv urgent si promt,fara proces pt ca doresc sa vand imobilul!
Cam asa ar fi trebuit sa arate mesajul dumneavoastra si va rog, pe viitor, sa nu mai folositi in mod abuziv scrierea cu litere mari.
Acum sa incercam a raspunde.
Da, aveti sanse sa va intelegeti cu oricine in aceasta lume, inclusiv cu asociatia de proprieatari, daca discutati cu presedintele asociatiei. A va intelege nu inseamna ca asociatia trebuie sa accepte strict cererea dumneavoastra si invers. Poate ca discutand, o sa intelegeti chiar dumneavoastra ca trebuie sa platiti sau nu.
Daca vreti sa vindeti urgent imobilul este evident ca trebuie sa achitati, chiar intelegandu-va cu asociatia la o suma ceva mai mica, pentru ca altfel, ajungand in instanta, puteti obtine o hotarare definitiva poate in 2-3 ani si nimeni nu va poate asigura ca hotararea va fi in favoarea dumneavoastra.
Intelegerea cu asocitia (presedinte, membrii comitetului...) depinde foarte mult de atitudinea dumneavoastra fata de asociatie, de membrii acesteia, de necazurile de pana acum, de penalizarile datorate sau platite de asociatie catre furnizori din cauza debitelor dumneavoastra, de situtia financiara a asociatiei s.a.m.d.
Revin si repet: cereti, discutai, dovediti buna intentie cu "caramida" de bani in mana si aveti sanse sa vindeti repede apartamentul.
Daca NU, NU!