avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Registru zilieri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Registru zilieri

as putea plati femeie de servici la primarie ,2 zile pe saptamana ca zilier
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 16 Iulie 2014
Buna ziua!
Parere mea este nu puteti angaja ca zilier la primarie femeie de servici. -art.1 pct.3 din legea 52/2011 cu modificarile ulterioare.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iulie 2014
Elis Ismail, Contabil
Instituţiile publice nu au calitatea de beneficiari în sensul prevăzut de Legea nr.52/2011, excepţia facand :
a) serviciilor de gospodărire comunală gestionate direct de consiliile locale, cum ar fi: sere, spaţii verzi şi grădini zoologice;
b) unităţilor din subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului pentru domeniile prevăzute la art. 11 alin. (1) lit. l)–n);
c) institutelor, centrelor şi staţiunilor de cercetare-dezvoltare agricolă aflate în subordinea Academiei de ªtiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-ªişeşti“, precum şi al Institutului de Stat pentru Testarea Soiurilor aflat în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, pentru domeniile prevăzute la art. 11 alin. (1) lit. a) şi b).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru zilieri edilitar1 edilitar1 Buna ziua reprezint o societate (srl) cu capital integral de stat si as vrea sa stiu daca pt. lucrari de constructii, drumuri,pavaje,pot lucra si cu zilieri? (vezi toată discuția)
Buna ziua. cate ore are dreptul sa lucreze un zilier major intr-o ... Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina Buna ziua. Cate ore are dreptul sa lucreze un zilier major intr-o saptamana. Are voie sa lucreze simbata si duminica? Multumesc (vezi toată discuția)
Termene de completare și transmitere registru zilieri si plata nina.m nina.m Reglementarea privind termenele de completare și transmitere a Registrului de evidenta a zilierilor, cu datele prevăzute la art. 7 alin. (3), sunt stabilite ... (vezi toată discuția)