avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... OBLIGATII PFA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

OBLIGATII PFA

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti in ce masura un PFA ,colaborator al unei companii raspunde cu patrimoniul ,in conditiile in care compania are probleme financiare(este in insolventa),iar problemele financiare nu sunt cauzate de PFA.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 12:38, 17 Iulie 2014
Buna ziua,
Nu raspunde PFA-ul pentru problemele companiei .
Daca PFA nu s-a implicat in administrarea SRL-ului si daca intre PFA si SRL nu au existat tranzactii la pret disproportionat (care sa fie anulabile), atunci PFA nu raspunde.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea unui pfa soundoffreedom soundoffreedom Buna ziua, va rog mult sa-mi clarificati afirmatia: în cazul unei societăţi cu răspundere limitată (SRL), proprietarul răspunde în faţa ... (vezi toată discuția)
Plata facuta de srl a unei facturi emise de pfa anca_cristiana anca_cristiana Buna ziua! Am si eu o intrebare: sunt administrator si actionar la un SRL care este promovat in mediul online de un site realizat si intretinut de catre sotul ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri intre asociati, infiintare srl cu acelasi domeniu principal de activitate Pdmihai Pdmihai Buna, Am infiintat un SRL acum cativa ani, in parteneriat cu inca un asociat si cu partile sociale impartite 40/60%, eu avand partea mai mica. In paralel ... (vezi toată discuția)