avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplata pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplata pensie alimentara

sunt divortata din 2007 si nici pana in prezent fostul sot nu a platit pensia alimentara stabilita de instanta. Ce pot face sa recuperez banii? Mentionez ca el este angajat .
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 09:10, 21 Iulie 2014
sper ca o sa mergeti si la executor pentru ca nici instanta n-o sa va recupereze banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta pentru plata pensiei ioanpas ioanpas Buna ziua as dori sa deschid actiune in insatata pe cale civila pt neplata pensiei de intretinere minori ...intrebarea este imi trebuie avocat ? sau cum ar ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare ggiulia1 ggiulia1 Buna ziua, As avea si eu o nelamurire:O.In urma deciziei de la judecatorie trebuia sa primesc pensia alimentara de la tatal copilului. Au trecut 4 luni si nu ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara popescu  maria popescu maria Ma numesc Popescu Maria sunt divortata de 7 ani am doi copii minori in intretinere ,in urma divortului instanta a hotarat ca pensie alimentara sa primesc 65 ... (vezi toată discuția)