avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Drept International-Autodeterminare
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Drept International-Autodeterminare

Motiune: Acest Parlament nu crede in dreptul la autodeterminare al popoarelor. Argumente PRO si CONTRA se pot procura? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DahliaNoir , utilizator 18:25, 17 Iulie 2014
[ link extern ]
1.Ar trebui sa -ti sustii ideile personale.
2. Daca nu ai idei personale..nu trebuie sa te inscrii pentru ca e o activitate voluntara.
3. Stiu ca astfel de activitati "voluntare"sunt necesare pentru a aplica la facultatile din strainatate.

Multa bafta! Cauta articole de presa care trateaza subiectul (au aparut multe despre acest subiect in ultima perioada in contextul situatiei din Crimee). Vezi de inseamna si cauta sa faci legaturi cu ce se intampla in Romania. (intuiesc ca principala directie pe care o sa se mearga o sa fie situatia ungurilor ). Citeste, asimileaza informatia, coreleaza informatii .. si o sa reusesti singur. Satisfactia o sa fie mult mai mare cand gasesti singur argumente decat daca-ti da cineva mura'n gura argumente :)
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari pentru avocati? Silviu79 Silviu79 Buna ziua simati avocati ! Sper ca nu deranjez pe nimeni, dar as dori sa stiu si, in afara de ce prevede legea 51, cum se procedeaza pentru a ajunge avocat ? ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic fara experienta cypyk cypyk urmeaza sa ma angajez consilier juridic si am si eu nevoie de cateva sfaturi in ceea ce priveste activitatea desfasurata in acest domeniu. am terminat dreptul ... (vezi toată discuția)
La facultatea de drept e asa greu cum se spune? myky_mihaela myky_mihaela Salut! Ma numesc Mihaela,imi doresc foarte mult sa urmez facultatea de drept, si am nevoie de niste sfaturi...(este asa de greu cum se zice?).Eu sincer imi ... (vezi toată discuția)