avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Refuz dosar de indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Refuz dosar de indemnizatie

Buna ziua,
Este legal sa mi se refuze dosarul de indemnizatie (depus pe numele meu, avand mai mult de 12 luni lucrate anterior nasterii si toate documentele fiind bune) pe motiv ca domiciliul sotului este in alt judet?

Multumesc
Aceasta este o decizie? Mie imi pare ca nu s-a solutionat... decizia trebuia sa DECIDA ceva, admiterea sau respingerea cererii de indemnizatie...
Asa se emit deciziile in domeniu?

Faceti o adresa in care intrebati asa:
1. adresa/recomandata etc. anexata in copie (atasati un xerox) este decizie si se supune legislatiei referitoare la acestea?
2. In cazul in care sotul meu este in alta localitate, tara sau judet, nu exista o modalitate de solutiionare a cererilor de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului? Exista un temei legal prin care legiuitorul deroga de la obligatia autoritatilor publice de solutionare a petitiilor cetatenilor?

In cazul in care considerati ca adresa din anexa este o decizie de "rezolvare" a cererii mele inregistrate la dv. sub nr... din data..., va rog sa observati ca este nula absolut in lipsa mentiunilor referitoare la temeiul legal al emiterii ei, dar si al termenului si autoritatii unde se poate contesta.
Pentru aceste motive, astept in continuare decizia de acordare a indemnizatiei... sau alte solicitari de documente si/sau informatii menite a duce la rezolvarea acesteia.

Multumesc... bla-bla

O mai aranjati dv., e scrisa din varf de tastatura cu aroma de vacanta, dar cam asa stau ideile.
As trimite o adresa similara catre agentia judeteana sau unde se ataca aceste decizii, pe undeva pe sus pe la judet. :D
Reveniti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pentru indemnizatia de ccc respins Anisoara_Taru Anisoara_Taru Buna ziua! Sunt profesor titular la un liceu din Galati. In 2011, am aplicat pentru o bursa (Teacher Training Program) oferita de Ministerul Educatiei din ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie crestere copil respins florentinamar florentinamar Buna seara! Este legal sa se respinga dosarul pt indemnizatie crestere copil , depus de mama,pe motivul ca dosarul de alocatie este despus in alt judet si ca ... (vezi toată discuția)
Oug 111/2010 antohiadriana antohiadriana Potrivit OUG mai sus amintita,eu fac parte din categoria persoanelor cu venit din activitati independente supuse impozitului,venit realizat in ultimile 12 luni ... (vezi toată discuția)