avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... PENSIE DE INTRETINERE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

PENSIE DE INTRETINERE

Buna ziua.
Sunt divortata , iar baiatului meu care este major si i s-a stabilit data procesului pentru pensia de intretinere , tocmai pe 16 sept 2014.Eu acum locuiesc in Gorj , dar incepand cu luna septembrie voi lucra la Bucuresti. Poate muta procesul la Bucuresti? Dar in cazul in care nu se poate prezenta , pentru ca pe 16 septembrie incepe scoala (va fi in clasa a 12) , ce trebuie sa faca?Mentionez ca a depus cererea pentru pensia de intretinere pe 5 mai 2014, de ce oare dureaza atat? Mai mult i s-a cerut sa taxa 20 de lei , el avand doar alocatia de 42 lei , oare cine a stabilit aceea taxa nu s-a gandit ca un elev/student major nu are venit?
Clar ,traim in Romania , si asta ne ocupa tot timpul.
Cel mai recent răspuns: anacalina , utilizator 16:51, 21 Septembrie 2014
Buna seara,
Revin cu acelas proces care nici azi 20 septembrie nu are o concluzie finala.
A trecut si primul termen de 16 septembrie 2014 , pentru care solutia pe scurt este....Solutia pe scurt: Acordă termen de judecată la data de 07.10.2014 pentru când se va emite adresă către AJOFM Gorj. Dar , revin cu o intrebare , fostul meu sot a fost in somaj pana in luna mai inclusiv , din luna iunie a.c. lucreaza , si are un salar destul de bunicel, ce ar trebui sa faca baiatul meu pentru a anunta instanta de judecata ca fostul sot nu mai este inregistrat la somaj?(mentionez ca stiu unde lucreaza fostul sot).
Va trebui sa intocmeasca o cerere sau o intampinare?
Nu-mi vine sa cred ce se intampla in Romania....au trecut aproape 6 luni de zile si fara nici un rezultat...
Nu ati indicat in cererea initiala locul de munca al tatalui ?
Fostul sot era inregistrat la somaj , atunci cand baiatul meu a depus cererea pt pensie , iar actualmente el lucreaza.
Trebuia sa aduceti completare la dosar daca aveati informatii noi, pana la termenul din septembrie.
o sa mai pierdeti ceva timp.. pana trimit apoi adresa si angajatorului pt a comunica venitul.
Indicati numele angajatorului ca sa mai scurtati din timp..
Multumesc pentru raspuns.Am crezut totusi ca fostul sot se va prezenta la proces si va spune sau va duce adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces alocatie si paternitate ilye6676 ilye6676 Buna ziua am si eu o intrebare sotiea mea se afla in proces cu fostul sot pt alocatie ca nu ofera nimic pt copil el lucreaza in spania de multi ani cu acte ... (vezi toată discuția)
Proces pentru copil de 3 ani pentru ramanerea in tara alexuta32 alexuta32 am un copil de 3ani care are tata italian dar din septembrie anul trecut numai locuim cu el stam in romania,acum avem in curand primul proces pt stabilirea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară moldovan clara moldovan clara Bună seara. Pentru diminuarea pensiei alimentare este obligatoriu ca depunerea actelor sa se facă in localitatea de domiciliu sau se pot depune la o altă ... (vezi toată discuția)