Buna ziua.
Sunt divortata , iar baiatului meu care este major si i s-a stabilit data procesului pentru pensia de intretinere , tocmai pe 16 sept 2014.Eu acum locuiesc in Gorj , dar incepand cu luna septembrie voi lucra la Bucuresti. Poate muta procesul la Bucuresti? Dar in cazul in care nu se poate prezenta , pentru ca pe 16 septembrie incepe scoala (va fi in clasa a 12) , ce trebuie sa faca?Mentionez ca a depus cererea pentru pensia de intretinere pe 5 mai 2014, de ce oare dureaza atat? Mai mult i s-a cerut sa taxa 20 de lei , el avand doar alocatia de 42 lei , oare cine a stabilit aceea taxa nu s-a gandit ca un elev/student major nu are venit?
Clar ,traim in Romania , si asta ne ocupa tot timpul.
Buna seara,
Revin cu acelas proces care nici azi 20 septembrie nu are o concluzie finala.
A trecut si primul termen de 16 septembrie 2014 , pentru care solutia pe scurt este....Solutia pe scurt: Acordă termen de judecată la data de 07.10.2014 pentru când se va emite adresă către AJOFM Gorj. Dar , revin cu o intrebare , fostul meu sot a fost in somaj pana in luna mai inclusiv , din luna iunie a.c. lucreaza , si are un salar destul de bunicel, ce ar trebui sa faca baiatul meu pentru a anunta instanta de judecata ca fostul sot nu mai este inregistrat la somaj?(mentionez ca stiu unde lucreaza fostul sot).
Va trebui sa intocmeasca o cerere sau o intampinare?
Nu-mi vine sa cred ce se intampla in Romania....au trecut aproape 6 luni de zile si fara nici un rezultat...
Trebuia sa aduceti completare la dosar daca aveati informatii noi, pana la termenul din septembrie.
o sa mai pierdeti ceva timp.. pana trimit apoi adresa si angajatorului pt a comunica venitul.
Indicati numele angajatorului ca sa mai scurtati din timp..