avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde pot sa fac o plangere penala?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde pot sa fac o plangere penala?

Buna seara!Unde pot sa fac o plangere penala impotriva unui politist pentru savarsirea infractiunilor de "cercetare abuziva" si "abuz in serviciu"si sa se ia masuri imediat?
Încercați la Parchet sau la organele de cercetare penală ( poliție). Trebuie să vă sprijiniți acuzațiile pe dovezi .
Tinand const ca magistratii sunt in vacanta,incercati la politie
Parchetul nu face nimic pentru ca este mana in mana cu politia...vreau sa fac o plangere undeva mai sus....sotul meu este arestat pe nedrept si politistul face tot posibilul sa fie condamat.in primul rand face toate lucrurile ilegale..de la declaratiile martorilor pe care i-a fortat sa semneze si nu i-a lasat sa-si scrie declaratiile si voia sa ma influenteze si pe mine sa dau divort de el...mi-a vorbit despre ancheta si mi-a aratat niste poze din dosar.
exista un serviciu in cadrul politiei care se numea odata doi si un sfert... acolo sunt cercetati politistii problema... daca sunteti din Bucuresti incercati pe b dul Stefan cel Mare la IGP... daca sunteti din provincie nu stiu unde sa va indrum... cel mai bine e sa apelati la serviciile unui avocat
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2014
Petre Enache, Avocat
Puteti apela tel verde 0800806806, pentru a sesiza abuzul in serviciu (privit ca si fapta de coruptie), telefon pus la dispozitia cetateanului de catre Directia Generala Anticoruptie.
Dupa sesizarea telefonica puteti depune si plangerea (electronic sau prin posta).
Conditiile pe care trebuie sa le intruneasca plangerea sunt continute de urmatorul link:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere impotriva politiei si parchetului vacarus catalin vacarus catalin unde pot sa fac plingere impotriva politiei si parchetului? (vezi toată discuția)
Magistratii raspund penal pentru abuz in serviciu? _Alin_ _Alin_ Zilele trecute am asistat la o discutie cu prietenii mei, discutand despre sistemul justitiar, discutand despre tot ce se intampla cu justitia din Romania. ... (vezi toată discuția)
Directia nationala anticoruptie se ocupa inclusiv de celelalte fapte penale savarsite impreuna cu infractiunile de coruptie? eusaisapte eusaisapte Buna ziua, am formulat plangere penala prealabila pentru faptele penale savarsite de procuror, in care am probat inclusiv infractiunile sale de coruptie. ... (vezi toată discuția)