avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Avocatnet descurajeaza comentariile pe marginea ...
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Avocatnet descurajeaza comentariile pe marginea articolelor publicate?

Nu stiu daca vreodata, Avocatnet a avut inclus in sistemul de rating/popularitate comentariile pe marginea articolelor publicate.

Astazi, am remarcat ca "Adaugarea de tag-uri" si logarea zilnica aduc puncte. La fel si mesajele publicate pe forum...
Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 20:33, 20 Iulie 2014
Nu se puncteaza comentariile, dar de ce ar fi asta descurajant pentru cei carora le place sa comenteze pe marginea articolelor?
Mai degraba, cred ca trebuie sa privim din perspectiva: Avocatnet nu incurajeaza comentariile ...

De altfel, multe comentarii sunt anonime.

Poate ca in acest mod s-ar reduce numarul celor care doresc sa isi pastreze anonimatul.

Dintr-o alta perspectiva, poate este o masura benefica: nu mai avem parte de comentarii generate de dorinta excesiva de a face punctaj si de alte situatii fara legatura cu tema in discutie etc.
Ultima modificare: Duminică, 20 Iulie 2014
eliasav, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cititi articolele publicate de avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Ne-ar interesa parerea dvs. cu privire la calitatea articolelor, ce ar trebui sa schimbam la articolele publicate, despre ce v-ati dori sa incepem sa scriem ... (vezi toată discuția)
Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)