Am urmatoarea situatie in devenire si as vrea sa stiu daca e ceva ilegal in ce am de gand:
1. Sunt administratorul unui SRL cu 4 asociati printre care si eu. Devin PFA. Vreau sa imi platesc bani din SRL in PFA conform unui contract pe care il semnez eu cu mine in calitatea dubla de administrator SRL pe de o parte si PFA pe de alta. Practic eu prestez servcii ca PFA SRL-ului. E ceva ilegal?
2. Ca PFA (cu norma) vreau sa folosesc acelasi cont bancar pe care il am ca persoana fizica. E vreo problema?
Din datele problemei expuse de DMv exista 4 asociati in cadrul SRL-ului. Drept urmare pentru orice activitate care are loc in cadrul societatii se utilizeaza o Hotarare Generala a Asociatilor(HGA) prin care isi dau toti asociatii acordul cu privire la acel contract de prestari servicii.
Nu consider nicio ilegalitate in prestarea de servicii atata timp cat exista contractul ca baza legala si acordul celorlalti asociati.Sa inteleg ca in cazul SRLului Dvs sunteti Administratorul?
In ceea ce priveste punctul 2 puteti sa folositi cardul dumneavoastra personal.
Multumesc pentru raspuns. Da, in cadrul SRL eu sunt administratorul.
Voi intocmi un contract de prestari servicii si vom semna o hotarare aga prin care toti asociatii se declara de acord cu acesta.