avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cantar adus din Germania si omologat cu cod european
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cantar adus din Germania si omologat cu cod european

Va rog sa-mi raspunde-ti daca pot folosi ptr un magazin mixt un cantar adus din Germania si omologat cu cod european? Este diferenta intre un cantar fiscalizat si omologat? Va rog sa-mi raspunde-ti?
Ultima modificare: Duminică, 20 Iulie 2014
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plangere politie hypermarket anakarenina1 anakarenina1 Buna ziua, Fratele meu a fost la cumparaturi in auchan. pe langa altele a cumparat detergent, smochine si curmale toate vrac. Cand le-a cantarit la detergent ... (vezi toată discuția)
Magazinul nostru folosește un cântar de tipul oap-15-mp, destul ... ianosd ianosd Magazinul nostru folosește un cântar de tipul OAP-15-MP, destul de învechit, dar funcțional. Cântarul afișează zecimale ale măsurătorii de masă, are ... (vezi toată discuția)
Lista cu articolele pentru fiscalizarea casei de marcat? ContSters330987 ContSters330987 Dupa obtinerea nr de ordine trbuie sa ma prezint (pentru fiscalizare )cu lista de produse alimentare si nealimentare pentru magazin, cu lista bauturilor ... (vezi toată discuția)