Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

amitza 
	    	Utilizator

amitza 
	    	Utilizator	    

Buna seara,
As dori sa aflu daca este posibil ca o nepoata dupa frate sa participe la mostenirea unchiului alaturi de sotia acestuia? Fratele este decedat , copii din casatorie nu sunt iar cei doi au testament unul facut celuilalt. In situatia in care moare si sotia si sotul si nu au mostenitori directi pina la al citelea grad de rudenie se dezbate succesiunea?
Va multumesc
~ final discuție ~
 andreea_brz	                   

(2)Sotul supravietuitor înlătură de la mostenire clasa a patra de mostenitori, revenindu-i întreaga avere a defunctului??????????? 
Acest text este trecut ... (vezi toată discuția)
	                    andreea_brz	                   

(2)Sotul supravietuitor înlătură de la mostenire clasa a patra de mostenitori, revenindu-i întreaga avere a defunctului??????????? 
Acest text este trecut ... (vezi toată discuția)

MENGHINA	                   

Buna seara !
 Va rog daca cineva poate sa ma lamureasca in urmatoarea problema :un unchi de-al sotiei mele a decedat.De fapt sotia mea este nepoata sotiei ... (vezi toată discuția)
	                    MENGHINA	                   

Buna seara !
 Va rog daca cineva poate sa ma lamureasca in urmatoarea problema :un unchi de-al sotiei mele a decedat.De fapt sotia mea este nepoata sotiei ... (vezi toată discuția)

trueblack	                   

Am un frate vitreg dupa tata.A fost conceput cu o alta femeie in perioada in care tata era inca casatorit cu mama.Ulterior au divortat.Fratele poate sa ma ... (vezi toată discuția)
	                    trueblack	                   

Am un frate vitreg dupa tata.A fost conceput cu o alta femeie in perioada in care tata era inca casatorit cu mama.Ulterior au divortat.Fratele poate sa ma ... (vezi toată discuția)