avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de functii

am si eu o situatie cam ciudata, sunt angajata cu contract de munca in cadrul unei institutii publice ca inspector SVSU; in cadrul compartimentului de asistenta sociala doresc sa infiintez un centru de consiliere. Pot legal sa am contract de colaborare cu aceeasi institutie( in acest caz cu centrul care este infiintat prin hotarire de consiliu) l tinind cont ca am dispozitie pentru delegare de atributii pentru asistenta sociala. Mentionez ca sunt angajata in aparatul de specialitate a primarului
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:59, 21 Iulie 2014
Contractele de colaborare sau de prestari servicii se pot incheia numai pentru activitati ocazionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare salariu cu 01 12 2015 Aura Pop Aura Pop Buna seara Primarul si viceprimarul de comuna beneficiaza de majorarea de 10 % acordata de la 01 12 2015 conform Ou 83/2014 ? Dar ... (vezi toată discuția)
Psiholog, consilier intr-o institutie publica, caruia i se cere o acreditare ca structura psihologica gabriela1970 gabriela1970 Buna ziua! Ma numesc Gabriela si sunt de profesie psiholog. Lucrez in cadrul Compartimentului de Evaluare si Consiliere Psihologica din cadrul unei institutii ... (vezi toată discuția)
Consilier personal - achizitii publice consilierul personal al primaului are dispozitie cu atributii de achizitii publice,dar seful vrea sa renunte la functia de consilier personal, sa modifica ... (vezi toată discuția)