avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sunt indeplinite conditiile de licitatie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sunt indeplinite conditiile de licitatie?

Buna seara!
Conform metodologiei pt ca o firma sa fie acceptata la licitatie trebuie sa depuna certificat constator privind starea firmei, certificat de atestare fiscala de la Finante cat si cu privire la plata impozitelor si taxelor locale, precum si un cazier judiciar, toate aceste acte in original.
Desi firma nu inregistreaza debite fata de institutiile mentionate si administartorul acesteia nu este inscris in cazierul judiciar,am urmatoarea problema:
in certificatul constatator sin actul constitutuiv administratorul figureaza cu un anumit nume, iar in cazierul judiciar apare cu un alt nume dobandit in urma casatoriei.
Este legala participarea acestei firmei la licitatii care repet nu are datorii, singura problema fiind neaducerea la cunostinta la ORC a schimbarii numelui administratorului , care este aceeasi persoana, evident.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gillu , utilizator 20:54, 22 Iulie 2014
Eu zi ca e legala. Acelasi CNP apare si in actul constitutiv si in cazierul fiscal, nu? Daca aveti vreun dubiu, mai puneti si certificatul de casatorie sau un act care sa faca legatura intre numele vechi si cel nou. Comisia de evaluare vrea sa stie daca societatea si-a platit taxele si impozitele, nu daca a comunicat schimbarea de nume a administratorului la ORC.
multumesc:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare participare la licitatie? otilia13 otilia13 La o piata administrata de o societate s-au scos la licitatie publica spatii comerciale. Conform metodologiei caietului de sarcini, participantii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cat mar putea costa ? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua, Am si eu o intrebare ' Tocmai am terminat facultatea si asi dori sa imi deschid o firma de paza si protectie si o scoala de specializare si ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume dulici dulici buna ziua, ma numesc dulici nicu beniamin in februarie implinesc 18 ani si as vrea sa imi schimb numele de familie, ce ar trebui sa fac ? se poate ? (vezi toată discuția)