avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... discriminare participare la licitatie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

discriminare participare la licitatie?

La o piata administrata de o societate s-au scos la licitatie publica spatii comerciale.
Conform metodologiei caietului de sarcini, participantii trebuie sa indeplineasca mai multe conditii precum: cazier judiciar administrator, certificat de la ORC privind starea firmei, certificat de la ANAF cum ca nu are datorii, certificat de atestare fiscala privind plata impozitelor si taxelor locale, etc.
Daca la aceasta licitatie doreste sa participe un producator agricol, acesta nu poate indeplini conditiile mentionate.
1. Nu este buna metodologia?
2. Il discriminam in vreun fel pe producator?
3. Care sunt temeiurile legale pentru respingerea dosarului si a cererii pe care a depus-o, daca exista temeiuri legale?
Rog pareri care sa ne ajute la evitarea unui conflict.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 10:51, 9 Aprilie 2015
pai cred ca ar fi bine ca producatorul sa obtina acele certificate in numele sau si asa poate face dovada ca este ok din punct de vedere fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt indeplinite conditiile de licitatie? gillu gillu Buna seara! Conform metodologiei pt ca o firma sa fie acceptata la licitatie trebuie sa depuna certificat constator privind starea firmei, certificat de ... (vezi toată discuția)
Pot să îmi fac pfi dacă am srl cu amenzi? ciocoiubianca23 ciocoiubianca23 Buna ziua, Am un SRL care nu a avut activitate si care a stras amenzi si penalitati datorita nedepunerii actelor. Am depus actele din urma si sunt la zi, dar ... (vezi toată discuția)
Datorii la buget - inchiriere teren zaganescu zaganescu Buna ziua, Imi puteti indica si mie actul normativ care prevede ca o firma ce are datorii catre stat(ce apar in certificatul de atestare fiscala) nu poate ... (vezi toată discuția)