avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sindicat

Am si eu o rugaminte daca imi puteti spune ce i se poate intampla unui lider(presedinte) de sindicat.
Dl. presedinte s-a dus la judecatorie si adepusun proces verbal si o lista cu semnaturi,precum ca in data de .....,au fost alegeri de sindicat in urma careia sa ales un nou lider de sindicat(pe un anumit compartiment).Sigur va spun ca nu s-au tinut acele alegeri si mai mult unul dintre candidatiicare erau trecuti in procesul verbal nu face parte din acel sindicat,plus in listele cu alegatori sunt oameni care nu m-ai activeaza ca angajati si nici ca sindicalisti.
Va rog un raspuns clar. VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Plangere penala pentru fals si uz de fals.
Concomitent, in functie de statutul/actul constitutiv al sindicatului, ocupativa sa convocati o adunare generala a membrilor sai care sa aiba pe ordinea de zi aceasta problema, a falsificarii alegerilor si a sanctiunilor care trebuie aplicate celor vinovati - in speta presedintele.
Evident, totul conteaza de pozitia dvs. in sindicat - daca aveti macar calitatea de membru, si daca intr-adevar lucrurile stau asa cum stiti/scrieti dvs. - poate alegerile au avut loc dar nu stiti dvs., poate candidatii si alegatorii erau membri, dar nu stiti dvs. ca au aderat la sindicat - pana la urma evidentele le au cei din conducerea sindicatului.
~ Conținut șters la cerere ~
eu fac parte din alt sindicat ,.de mine personal este vorba ca am participat la alegerisi nu am participat,m-ai mult am intrebat peste jumatate din oamenii din liste care se presupune ca au semnat si nu au semnat.Tebuie sa va spun ca am copie dupa dosarul care la bagat la judecatorie(proces verbal+liste).Deci sigurnu au avut loc.Ce il asteapta si ce as putea eu face.
Va multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
Am facut interventia,avem termen pe 22 05 2009,pe mine personal ma intereseaza ce ar trebui sa fac sa raspunda penal la faptul ca a depus acte neconforme cu realitatea(acte false).
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Presedintele asociatiei de proprietari bureac62 bureac62 Va rog sa ma lamuriti pentru ca practica nu este peste tot la fel ?Cind au loc alegeri la asociatie pentru un nou presedinte,acesta trebuie ales dintre membri ... (vezi toată discuția)
Sindicat azeret azeret In unitatea noastra urmeaza sa se organizeze alegeri pentru presedinte, prim-vicepresedinte si vicepresedinti. Membri sindicali ar vrea sa aleaga persoanele ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals sub semnatura privata tanis tanis La inceputul anului 2011 s-a tinut adunarea generala a proprietarilor din asociatia blocului si s-a intocmit ulterior sedintei procesul verbal .Am contestat in ... (vezi toată discuția)