avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contestatie og5
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contestatie og5

Imi poate da cineva cateva exemple de motive pentru formularea unei actiuni in anulare impotriva og5?
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 13:14, 18 Mai 2009
Pt. a fi acceptata o cerere de emitere a unei ordonante care sa contine somatia de plata catre debitor creanta trebuie sa fie certa , lichida si exigibila .In plus creanta trebuie sa fie acceptata de catre debitor prin semnatura si sa nu fie contestata de catre acesta. In plus actiunea trebuie timbrata corespunzator.
Cererea in anularea ordonantei se poate baza tocmai pe nerespectarea cerintelor impuse pt. emiterea somatiei.
multumesc mult
doinytza a scris:

Monya,aici s-au cerut ceva motive pentru formularea unei cereri in anulare!

scuze,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, mea culpa, am citit printre randuri daca pot sa zic asa :">#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata ContSters69061 ContSters69061 Va rog sa ma ajutati cu un model de cerere de chemare in judecata pentru recuperarea unui debit de la un client. Cererea pe somatie de plata a fost respinsa si ... (vezi toată discuția)
Proces verbal conciliere stanceni stanceni Buna ziua! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de proces verbal conciliere?! Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Somatie de plata Silviuvox Silviuvox Buna ziua , am depus la judecatorie , o somatie de plata pentru o factura neachitata a unui creditor. Am anexat in dublu exemplar , cererea , contractul de ... (vezi toată discuția)