avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Legi neconstitutionale in vigoare
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Legi neconstitutionale in vigoare

Legea impozitului forfetar -- lege neconstitutionala .


impozitul forfetar este neconstitutional , pentru ca prin constitutia romaniei se garanteaza drepturi egale pentru toti cetatenii, iar prin acest impozit se face o diferentiere clara intre cei cu cifra de afaceri mici si cei cu cifra de afaceri mare, creeandu-se un avantaj foarte clar firmelor cu rulaj mare. faceti o mica comparatie, astfel:
- pentru o cifra de afaceri de 12.000 euro trebuie platit impozit 2.200 lei (500 euro) euro, iar pentru o cifra de afaceri de 30.000.000 euro se plateste 22.000 lei, doar de 10 ori mai mult, pe cand cifra de afaceri este de 2.500 ori mai mare.
de aici rezulta ca este o adevarata concurenta neloiala a firmelor mari cu ajutorul guvernului, prin care se urmareste anihilarea firmelor mici si pentru a acapara totul.
Cel mai recent răspuns: zinca iulian , utilizator 16:07, 14 Mai 2009
Revin cu aprobarea Curti :

"In sedinta din data de 13 mai 2009, Curtea Constitutionala a solutionat, in cadrul controlului anterior promulgarii legii, sesizarea asupra neconstitutionalitatii Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2009 cu privire la rectificarea bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale, sesizare formulata de un numar de 63 de deputati, respectiv 28 de senatori, in temeiul art.146 lit.a) din Constitutie.In urma deliberarii Curtea Constitutionala a decis, cu majoritate de voturi, ca legea este constitutionala", se arata intr-un comunicat al Curtii Constitutionale.

E fantastic ce se intampla in tara asta . !!!!!!!!!!!!!!!!!! Falimentul la nivelul tarii va fi in septembrie 2009 !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiectul de ordonanta privind impozitul forfetar ContSters82972 ContSters82972 Eu apreciez ca o discutie pe aceasta tema se impune incat prin actul normativ promovat ,guvernul Romaniei instituie niste impozite aberante , fara alta baza ... (vezi toată discuția)
Au fost publicate normele de aplicare a modificarii codului fiscal referitoare la impozitul forfetar Alin Popescu Alin Popescu Avocatnet.ro va prezinta in varianta integrala HG nr. 488/2009 - completarea Normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal. Pentru a le citi, va ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala srl kajan.barna kajan.barna vreau sa infintezi un srl in ianuarie 2010 vreau sa stiu daca in 2010 trebuie sa platesc taxa forfetara asa stiu ca in anul in care este infintata firma nu se ... (vezi toată discuția)