curtea de apel accepta solicitarea testului de poligraf la cererea inculpatului? intr un dosar suntem 2 inculpati si unul dintre noi a facut un fals.....concret nu stim care dintre noi a facut acest fals (care este in dosar) dooarece adevarul este ca am avut mai multe dosare....probe nu sunt in dosar numai declaratia mea de recunoastere,dar nu stim sigur cine a facut si nu vreau sa fie condamnat pentru o fapta ceea ce nu am comis stiind ca nimeni nu poate sa fie condamnat numai pe baza declaratiei de recunoastere,nu coroboreaza cu alte probe prin simplul motiv ca nu sunt alte probe
problema e ca eu am recunoscut (suntem doi inculpati) si nu stim cine a facut cu adevarat,eu sau celalalt inculpat....acum nu mai vreau sa recunosc afland ca nu pot sa fiu pedepsit numai pe baza recunoasterii....recunoasterea trebuie sa coroboreze cu alte probe..sau sa recunosc si sa cer achitarea ipe baza lipselor de probe?
Daca ati recunoscut e posibil sa mai existe si alte probe.
Vorbiti cu avocatul ce probe exista exact.
Ca regula de baza exista mai multe probe la dosar dar acuzatii nu au cunostiinta de acest lucru.
Sau acestia nu comunica bine cu avocatii, ori avocatii nu vad bine dosarul ca nu au timp.
Sau...avocatii nu se inteleg cu clientii si sustin cum vor clientii.
Eu ma uit la dosare si iau bani dinainte de a prelua un caz pentru studiu de caz si de abia apoi stabilesc onorariul dupa ce stiu exact cum se va pleda vinovat sau nevinovat.
Nu mizati pe faptul ca nu exista decat declaratia dvs. ca proba in acuzare.