În momentul de față, plătesc rate la constructor în baza unui contract de construire. Plata se face în euro la cursul zilei și primesc chitanță pentru fiecare rată platită lunar. Am păstrat toate chitanțele sumelor plătite până în prezent însă, verbal, secretara firmei unde plătesc ratele îmi comunică un rest de plată pe care eu îl consider fals în urma calculelor făcute pe baza chitanțelor. Prin ce demers aș putea obliga firma sa-mi comunice în scris, valoarea REALÃ a sumei rămase de plată?
Formulati o notificare prin care solicitati aceste informatii si inregistrati-o personal la constructor sau o puteti transmite prin avocat sau executor judecatoresc.
Formulati o notificare prin care solicitati aceste informatii si inregistrati-o personal la constructor sau o puteti transmite prin avocat sau executor judecatoresc.
mai bine prin executor... vor fi pusi pe ganduri si vor calcula foarte bine inainte de a va raspundeB-)
Act de proprietate
Rrrrmmmm
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta, mai jos prezentata, pentru a sti cum sa procedez dpdv legal.
Am o ruda, care in anul 1984 a cumparat ... (vezi toată discuția)