avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal

buna ziua .am un dosar penal de un an si jumatate la politie pentru refuzul probelor biologice ,am refuzat pentru ca nici nu am condus in acea zi ,dar unul care este in dusmanie cu mine fiind beat crita a sunat la 112 spunind ca am condus masina de la un privat pina acasa in stare de ebrietate si politistul a venit si ma luat de acasa si m-a dus sa-mi ia probe biologice dupa care am refuzat pentru ca nu eram cu masina in ziua respectiva ,,,eram baut dar nu eram cu masina .acum doua zile am fost la politie sa vad unde este dosarul meu de atita timp si politistul mi-a spus ca de la 1 februarie s-a dat legea recunoasterii vinovatiei si sa recunosc ca am baut la volan si -i da drumul la dosar si sa ma prezint la procuror cu un avocat si sa [negociez]cu procurorul si intro luna o sa-mi dea permisul inapoi,, si judecatorul o sa-mi dea o pedeapsa mai mica sau un an doi de incercare iar in acest timp sa nu mai fac vreo abatere penala ,cine ma poate ajuta ca nu stiu ce sa fac ma trage politistul in piept casa iasa el cu fata curata si sa o dau in bara eu ...daca a mai facut cineva asa ceva sa ma ajute daca este adevarat ca nustiu ce safac...va multumesc.
In nici un caz nu recunoasteti ce nu ati savarsit... ar fi trebuit sa faceti plangere impotriva acestui politist la momentul respectiv pentru abuz de functie
Se poate incheia cu procurorul un acord de recunoastere a vinovatiei prin care sa stabiliti pedeapsa si modalitatea de executare dar util ar fi sa luati legatura cu un avocat care sa va explice in concret raportat la cazul dvs posibilele implicatii, oricum asistenta juridica este obligatorie la incheierea acordului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal gica1234 gica1234 Buna ziua! Am si eu i intrebare:La data de 22 iunie 2013 m-am trezit cu politia din comuna la mine acasa luindu-ma cu forta de la poarta casei mele si ... (vezi toată discuția)
Refuz recoltare probe biologice streetwis3 streetwis3 Buna ziua. Am si eu o nedumerire si nu mai stiu la cine sa apelez. Sa va povestesc ce s-a intamplat. In ianuarie am fost cu un prieten la o discoteca si am ... (vezi toată discuția)
Schimbare declaratie la politie ? r0bert r0bert Buna ziua. Acum 2 zile eram la un bar din oras cu niste cunostiinte. Unul dintre ei avea masina si bause in jur de 4 beri si s-a urcat la volan. Ne-am urcat ... (vezi toată discuția)