avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal

Buna ziua!
Am si eu i intrebare:La data de 22 iunie 2013 m-am trezit cu politia din comuna la mine acasa luindu-ma cu forta de la poarta casei mele si ducandu-ma la spital pentru probe de sange spunandu-mi ca a apelat x la numarul 112, precum ca as fi condus beat masina personala de la magazin pana acasa.Am fost la magazin si am consumat cateva pahare dar am fost pe jos, ca doar am 3 minute de mers pana la magazin.Iar la spital am refuzat proba biologica pentru ca nu m-am considerat vinovar din cele spuse de politist, iar el mi-a intocmit dosar pena, si vreau sa mai adaug ca apelantul este in dusmanie cu mine de cativa ani si in ziua respectiva era beat crita cand a sunat la 112. Iar in luna noembrie am fost oprit in trafic tot de politia din comuna luindu-mi permisul, spunandu-mi ca este retinut din 22 iunie 2013. As vrea sa mai spun ca de aproape 6 luni am fost oprit in trafic de politia rutiera Suceava chiar si cei din comuna si nu mi-a spus nimeni ca permisul este retinut si nici nu am primit nici o adresa de la inspectorat sa-mi spuna ca este retinut sau suspendat si sa-l predau, sa-mi spuna cineva si mie daca este posibil acest lucru.. si dupa noul cod penal de astazi.....Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gica1234 , utilizator 19:44, 2 Februarie 2014
Va aflati intr-o situatie complicata.
Chiar daca sunteti nevinovat trebuia sa va aparati activ.
Acum mai aveti o fapta si trebuie sa va aparati si mai serios.
Va multumesc domnule avocat... deoarece nu sunt vinovat in acel dosar...87 aliatul 5
din codul penal fiindca dosarul meu penal sta din iunie la politia din comuna. Au facut toate demersurile intr-o luna de zile si cand i-am zis ca trebuia sa dea drumul la dosar in data de 1 noembrie 2013 au zis ca e in lucru.... pe cine sa mai cred?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coducere fara permis 2018 alexandru gabriel alexandru gabriel buna ziua ,am si eu nevoie de ajutor , sau de o informatie , am fost oprit de catre polita rutiera la mine pe strada ,ducandu-ma pana la magazin, care era ... (vezi toată discuția)
Dosar penal vasile1234 vasile1234 buna ziua .am un dosar penal de un an si jumatate la politie pentru refuzul probelor biologice ,am refuzat pentru ca nici nu am condus in acea zi ,dar unul ... (vezi toată discuția)
Permis retinut irina1costel irina1costel in 27 iunie ma oprit politia si mi-au luat permisul pentru alcool aveam in sange 0,58alcool n aerul expirat,dupa vreo 3 ore m-am dus la spital pentru probe ... (vezi toată discuția)