avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii speciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii speciale

Buna ziua.
O societate comerciala vrea sa vanda tutun vrac.Pt.aceasta este nevoie de autorizatii speciale sau numai de inregistrarea obectului de activitate la Reg.Com.
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 26 Iulie 2014
Agenţii economici: producători interni, importatori, comercianţi în sistem angro şi en detail, care realizează venituri din vânzările de alcool etilic alimentar, băuturi alcoolice şi orice alte produse destinate industriei alimentare sau consumului, care conţin alcool etilic alimentar, produse din tutun, cafea, cafea cu înlocuitori, cafea solubilă, inclusiv amestecuri cu cafea solubilă, îşi pot desfăşura activitatea numai în baza autorizaţiei de comercializare.

Detalii : [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. pot vinde bere produsă în românia fără să am ... ScorpioVlad ScorpioVlad Buna ziua. Pot vinde bere produsă în România fără să am licență pentru vânzarea de alcool? (vezi toată discuția)
Accizarea tutunului produs in tara in cazul in care se doreste comercializarea sub forma de tutun vrac, ambalat la diferite gramaje. Conrad Conrad Nu reusesc sub nici o forma sa obtin informatii exacte in legatura cu accizarea tutunului. Situatia este urmatoarea: Producatorul X are o productie de x ... (vezi toată discuția)
Informatii utile aida85 aida85 as dori sa deschid un srl si as dori sa vand,produse alimentare,nealimentare,bauturi,tutun,legume si fructe si as dori sa stiu ce coduriCAEN TREBUIE SA ... (vezi toată discuția)