avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Online si totusi,nu
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Online si totusi,nu

De dimineata am observat ca nu apar ca utilizator online,in conditiile in care sunt..online.
Problema mea este,facand o gluma,sa nu "dispar",intr-un final.Imi place pe aici,as mai ramane.:hm:
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2009
ContSters76710, utilizator
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 18:04, 17 Mai 2009
Buna ziua

Datorita numarului crescand de vizitatori al Avocatnet.ro am efectuat cateva optimizari in site pentru a usura "munca" depusa de serverul care gazduieste site-urile LegalNET. Drept urmare statisticile din site ( fac referire la "Avocatnet.ro in ultimele 7 zile" si "Statistici Forum") nu mai sunt servite in timp real, ele avand un timp de reimprospatare (refresh :rolleyes: ) de 5 min.

O zi frumoasa
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2009
pianistul, administrator
La mine se intampla... invers... Desi sunt "logout" figurez ca si cum as fi online...
Dar acum m-am lamurit de ce...:dance:

:clapping:
Azi, abia, am inteles ca si... reciproca e valabila!
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2009
trope_doi, utilizator
Am inteles,ar fi trebuit sa am putina rabdare.. :hammer:.
Eu uneori uit sa ma "Logout"sau ies in graba si sunt fericita:sunt tot timpul Online.Se pare ca sunt cea mai norocoasa:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul pensiei magistratilor Monica H. Monica H. citeam zilele astea un articol din ziar referitor la modul de calcul al pensiilor pentru fostii magistrati......(in baza legii 303) , in functie de venitul ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 08 mai 2009 pianistul pianistul - alertele de mesaje noi in subiectele urmarite ajung acum mai repede ( alertele vor ajunge in maxim 10 min de la postarea mesajulu, inainte se trimiteau o ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)