avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Facultãþi de drept
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Facultãþi de drept

Bună ziua! Doresc să vă cer o listă cu cele mai bune facultăţi de drept (DE STAT) din România şi o părere personală (care facultăţi de drept sunt cele mai bune, din punctul dumneavoastră de vedere).
Mulţumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2014
AndreeaAnda, utilizator
Cel mai recent răspuns: AndreeaAnda , utilizator 13:09, 29 Iulie 2014
Toate sunt la fel... si cele de stat si cele private. Te poti uita acum, ca s-a dat admiterea la toate facultatile si iti faci tu o idee care e ultima medie cu care s-a intrat la fiecare facultate in parte. La toate facultatile, de la Facultatea de Drept din Bucuresti pana la Facultatea Spiru Haret se fac aceleasi materii (ma refer la cele importante, difera 2-3 optionale), in mare parte aceeasi profesori (nu stiu daca la Spiru, dar la celelalte private au profesori comuni cu cele de stat), ies cu aceeasi diploma, au posibilitatea sa dea la aceleasi institutii s.a.

Nu te lua dupa ce zice unu si altu'... te duci unde ai posibilitatea, unde iti place tie mai mult etc.

E posibil ca Facultatea de Drept din Bucuresti sa fie cea mai buna... cica. Deloc adevarat, dar hai sa continuam pe ideea asta. Ideea e ca daca doresti sa faci ceva, sa cunosti persoane "mari", alege Bucuresti.
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2014
CryTeK, utilizator
Mulţumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Eliberari diplome spiru haret adriana rus adriana rus am terminat anul trecut psihologia la id spiru haret si doream sa aflu cum intru in posesia diplomei de bacalaureat si mi s-a spus ca nu se elibereaza numai cu ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diplome ,,spiru haret" coriza coriza Buna seara, Sunt absolventa ,,Spiru Haret\", promotia 2008, ID. Mi-a fost eliberata diploma de licenta dar nu-mi este recunoscuta. Sunt angajata in sistemul ... (vezi toată discuția)