avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune verbala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune verbala

Buna seara,
As avea si eu o intrebare la dvs.: In cursul zile de azi,aflandu-ma la servici,)lucrez in domeniul actelor auto) su venit 2 domni: 1 vindea o masina,iar celalata cumpara,cumparatorul dorind sa nu faca toate actele pt inmatricularea masinii,dar eu nestiind acest lucru i-am facut actele necesare inmatric.autoturismului,inclusiv scriindu i pe cartea de identitate a masinii si pe certif.de inmatric.privind instrainarea auoturismului.Dupa perfectarea actelor cei 2 ai plecat,la scurt timp dupa revenind doar cumparatorul si aducandu-mi injurii si scuimpandu-ma spunandu-mi ca nu trebuia sa ii fac toate actele,deoarece el vrea sa vanda masina mai departe,eu i-am vb frumos,dar el a continuat injurandu-ma.Am fost la politie si am depus o plangere impotriva lui.As dori sa stiu ce se va intampla de aici incolo?se poate ajunge la tribunal?Ce masuri va lua politia?
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 20:36, 29 Iulie 2014
Asteptati sa vedeti ce raspuns primiti de la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare succesiva a unui autoturism TrancerDJ TrancerDJ Buna ziua, Am achizitionat acum cateva zile un autoturism de la o persoana juridica. Inca nu am facut radierea masinii/inmatriculare/luare in evidenta la ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto fara schimbarea proprietarului unlock unlock Daca fac contract de vanzare cumparare si contract de comodat pentru masina personala cu o alta persoana fizica, dar ramane pe numele meu si adresa mea, acea ... (vezi toată discuția)
Vînzare automobil dauna totala Elzorab Elzorab Bună ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu informații in legatura cu vânzarea unui autoturism avariat in totalitate. Masina a fost accidentată în ... (vezi toată discuția)