instanta a hotarat sa platesc sulta , in urma unui proces de iesire din indiviziune.
Intrebarea este : cum se procedeaza ? Eu virez suma in contul pe care o sa mi il dea parata ? si cum stiu ca au ajuns ? cum se radiaza suma ?
Idea e ca parata nu este in tara si deoarece nu suntem in relatii ok , cred ca , imi va pune bete in roate , si nu se va prezenta .
Daca ea nu este prezenta , cum procedez?
Multumesc :):frantic:
grabestete cat mai repede daca creditorul este un imbecil scz . te poate executa mult mai repede de cele 6 luni si vei platii si mai mult asa ca mergi cat mai repede la un executor si se ocupa el si scapii .bafta multa !
Da , creditorul vrea banii urgent ! Si nu e vorba de o suma mica deloc ! Nu exista un termen de bun simt , clar , in sentinta. Adica de exemplu pentru sume mai mari de 10 euro maxim 6 luni ?
Sentinta a fost data pe 25 iulie si pana pe 10 sept vrea banii daca nu , ma executa silit ! Nici nu a fost vorba sa nu ii dau banii , ca doar eu am chemato la partaj . Dar pentru sume mai mari de 20 mi de euro , nu este un timp mai mare ? In plus , un alt dubiu care mi-a venit : cand s-a dat sentinta a fost pusa valoarea in lei la cursul BNR . Acum cursul euro e mult mai mic . Tot umblu pe la banci sa vad cine imi da un curs de schimb mai bun , eu avand euro. Dar valoarea euro e mult mai mica . Intrebarea e, eu trebuie sa ii dau euro la curs BNR sau la cursul bancilor ? Si de ce se fac evaluari in euro , cand in Romania exista Leu ? Mai ales ca euro nu e stabil si dezavantajeaza pe oricine !
nu exista termen doar daca ea este ingaduitoare ,dar miram-as daca ti-a si zis ca vrea bani pana pe 10 septembrie,si poti fi executat silit cu imobilul si ptr 2000euro nu mai spun ptr 20000 euro.eu am pierdut casa ptr suma asta de 20000 si am cerut sa ai dau bani intr-un an si daca creditorul nu este de acord executorul nu are nici o putere .doar persoana la care ai sa ai dai sulta poate hotara
Daca nu erati pregatita sa dati suma asta, ar fi trebuit ca la partaj sa cereti o perioada de 6 luni in care sa dati sulta, acum sunteti la mana celuilalt.
Radiere din cf
ana301
buna ziua.puteti sa ma ajutati va rog?in urma unui proces de succesiune a fost inscrisa in cf o sulta si doua somatii pt executare silita . banii au fost ... (vezi toată discuția)