Acum 6 luni , mi s-a spart contul meu de facebook , din cate mi-am dat eu seama chiar de niste amici cu care ma certasem de curand acum 6 luni ! Mi l-au spart intr-un week-end din februarie , eu depunand plangere la politie la 2 zile distanta ! Am depus plangerea , mi s-a spus de la politie prima data ca ar intra la " VIOLAREA CORESPONDENTEI " ca mai apoi sa mi se spuna ca intra defapt la " FRADUDA INFORMATICA " ! AU facut exact ce scrie in art . de la frauda informatica , mi-au restrictionat accesul , mi-au vazut mesaje / convorbiri primare , mi-au sters notificari etc . dar nu pentru un scop financiar , ci doar sa imi pateze mie onoarea ! In prezent cazul este la Parchet de 5 luni jumate si nu s-a facut nimic pana in prezent ! Am fost si am vrut sa mut cazul dar D. procuror la care este cazul nu ma lasart ! Zice ca lucreaza la el de atunci ! Am si doi martori + IP de la net a alora care mi-a spart contul de facebook ! Ce credeti ca as putea sa fac ? Si acesti baieti , patru la numar , 2 de 16 ani jumate si doi de 18 , ar putea fi arestati ? Eu si familia dorim sa fie drastic sanctionati , arestati pentru cel puitin 2-3 luni , credeti ca se poate ?
Va multumnesc anticipat !
nu are unde sa vada, lucrarile penale nu sunt afisate. Doar daca se va ajunge in instanta , veti vedea afisat dosarul.
Personal, nu cred ca vor pati mare lucru, nu vor fi arestati, nu vor face inchisoare.