avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizare cazan tuica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizare cazan tuica

Am un cazan si vreau sa-l folosesc pentru a produce tuica oamenilor din sat. Cum trebuie sa procedez pentru a fi legal? Este bine sa infiiintez un PFA sau care este forma juridica cea mai buna? Am inteles ca trebuie o gramada de autorizari, de la vama,de la fisc....etc. Eu vreau decat sa produc,nu sa si comercializez . Ce trebuie sa fac? Stie cineva? Sunt incepator. Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2014
Dinica123, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 14:03, 30 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

:stunned: ce treaba are biroul vamal cu cazanul de tuica ?!!! :O

mergeti la primaria de unde apartineti , si cereti informatii de la departamentul taxe si impozite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot vinde țuica legal produsa în gospodarie? eduardoo eduardoo Ce lege reglementează modul de deținere a unui cazan de țuică în gospodarie și modul de comercializare a unei părți din țuica produsa în gospodăria ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru cazan de tuica adinaadina adinaadina Detinatorul unui cazan de tuica (doar pentru productie proprie) ce trebuie sa faca pentru a obtine autorizatia de functionare a acestuia? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Cum pot export tuica in uniunea europeana cu sau fara fonduri nerambursabile? ContSters167999 ContSters167999 Am doar prunele, nu si alambicul. Din cate stiu eu, nimeni nu are \"antrepozit\", toti facem tuica la cele 4-5 cazane din sat. Si-apoi, nu se poate numi ... (vezi toată discuția)