avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia la zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia la zi

Daca mi-am dat demisia la zi fara sa tin cont de perioada de preaviz si directorul nu isi pune nici o rezolutie pe ea, eu ce trebuie sa fac? Inceteaza contractul automat in ziua specificata de mine?
Cel mai recent răspuns: onumar , utilizator 18:15, 31 Iulie 2014
Multumesc mult de tot! Mi-ati fost de mare ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie incetare cim absalom34 absalom34 Din momentul in care a fost emisa decizia de incetare a CIM cu art.81 al (4) si (5) mai poate fi modificata? Multumesc! (vezi toată discuția)
Incetare perioada proba The-Borg The-Borg Buna seara, Am un CIM cu o firma, pe perioada determinata de un an incepand cu data de 27.06.2016 si perioada de proba de 90 zile calendaristice. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Preaviz eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo baza legala de fi obligat sa exerciti preavizul de demisie de 20 de zile , conform contract . Cu alte ... (vezi toată discuția)