intr-un SRL in care eu sunt asociat cu 30% dar si administrator,care a a avut activitate pana in luna martie......si in care asociatul meu cu cealalta parte de 70% e in ancheta si posibil sa intre la inchisoare ptr datorii la stat pe o alta firma(lucru pe care eu nu l-am stiut..evident)...cum sa fac sa inchid firma sau sa ii suspend activitatea?.....Precizez ca firma a fost infiintata in 2005 de mine si tatal meu(eu asociat unic el administrator), a avut activitate pana in 2006 dupa care au fost depuse bilanturi pe 0; iar anul trecut in noiembrie am devenit eu administrator si asociat (30%) cu inca un asociat 70 %...va rog sa imi dati un raspuns orice,ptr ca eu nici nu vreau si nici nu pot avea grija de activitatea firmei in continuare.Va multumesc anticipat.
Impozit forfetar
bogdyban
Buna seara,
Am o firma de 6 luni care pana in momentul de fata nu si-a inceput activitatea, din cauza situatiei economice sunt pesimist in privinta comenzilor ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma
CORNELIA B
BUAN ZIUA !
Pentru suspendarea unei firme as dori sa-mi spuneti si mie ce trebuie facut,ce pasi trebuie sa urmez,daca pot sa suspend o firma cu datorii catre ... (vezi toată discuția)