avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit Provident
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit Provident

Buna ziua.
Am avut un credit la Provident anul trecut.In luna decembrie i-am dat banii agentului Provident in vederea achitarii creditului.Nici pana in ziua de azi nu am primit chitanta si actele de inchidere.Zilele trecute am aflat cu stupoare ca acest credit nu a fost inchis si primesc, zilnic, mesaje din partea Provident pentru achitarea ratelor.
Ce as putea sa fac in aceasta situatie.Mii de multumiri.
Cel mai recent răspuns: luissiana , utilizator 16:37, 31 Iulie 2014
sa.i lasi balta ca nu au ce sa iti faca;)
eu va sfatuiesc sa va interesati la ei deoarece creditul nu este prescris si v-ati putea trezi cu o executare silita cand va e lumea mai draga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua si multumesc anticipat pentru un raspuns! am urmatoarea ... AKAJU AKAJU Buna ziua si multumesc anticipat pentru un raspuns! Am urmatoarea situatie cu PROVIDENT: Cumnata decedata in 14.12.2024, avea credit la Provident, achita ... (vezi toată discuția)
Prescriptie vs executare silita Felicitad Felicitad Buna seara! Am facut un credit in 2005 cu plata ratelor pe o perioada de 10 ani. In septembrie anul trecut, 2015, creditul ar fi fost achitat. Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Refinantare Black ✋ Black ✋ Buna ziua am un împrumut Provident menționez că nu am întârziat niciodată. Nu pot beneficia de o refinantare din partea altor bănci fiindcă am gradul ... (vezi toată discuția)