avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Sesizare Haga
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Sesizare Haga

sora mea este inchisa din 2007 in spania nevinovata, a avut avocat din oficiu, a facut recursuri dar degeaba.nu am facut pana acum o sesizare la haga pentru ca nu am stiu unde si cum sa ne adresam si daca o sa ne ia povestea in calcul,
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 17:47, 1 August 2014
Stimat forumist,

În primul rând, foarte bine că nu ați făcut nici o sesizare la Haga, din simplul motiv că Haga - mai precis Curtea Penală Internațională - nu are nici o legătură cu cauza dvs.

În al doilea rând, presupunând că v-ați fi referit la Curtea Europeană a Drepturilor Omului - Instanță cu sediul în Strasbourg - termenul de sesizare a acestei instanțe este de 6 luni de la epuizarea ultimei căi de atac eficiente.

Dvs spuneați ceva de o condamnare din 2007...

Prin urmare, în aceste condiții, nu văd ce sfat util să vă dau.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararile definitive admise de cedo. _Alin_ _Alin_ Doresc sa inteleg mai bine despre care hotarari / decizii definitive date de instantele din Romania pot fi admise de catre CEDO, pentru ca citind prin ... (vezi toată discuția)
Recurs la cedo simultan cu contestatie in anulare aidu aidu Avand in vedere ca dureaza 2 ani la CEDO, pot sa depun contestatie in anulare intre timp,avand in vedere ca este mijloc extraordinar de atac, deci nu se pune ... (vezi toată discuția)
Partajare sleapcagheorghe sleapcagheorghe buna ziua as vrea sa stiu care sint pasii pentru a deschide un proces la Haga va multumesc (vezi toată discuția)