avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce pot face?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce pot face?

IN ULTIMII ANI AM FOST ANGAJAT LA MAI MULTE SOCIETATI , IAR ULRIMA SOCIETATE A DAT MUNCITORII IN SOMAJ.DARORITA FAPTULUI CA LA ACEASTA SOCIETATE AM LUCRAT DOAR 10 LUNI , MI SE CERE O ADEVERINTA CUM CA AM LUCRAT LA O ALTA FIRMA CEL PUTIN 2 LUNI.M-AM DUS LA PENULTIMA FIRMA LA CARE AM LUCRAT 3 LUNI DE ZILE IAR ACEASTA FIRMA REFUZA SA-MI DEA ADEVERINTA NECESARA.CE POT FACE?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:57, 15 Mai 2009
freelis: probabil lorelaloyd se referea la fapta angajatorului de a retine si a nu vira contributiile angajatului.
pakos, mesajul initial se refera la refuzul eliberarii unei adeverinte ... daca am sta si extrapola acest mesaj , atunci ar trebui sa depuna sesizari la fiecare institutie, si anume : ITM, AJOFM, Casa de Pensii, Casa de Asigurari de Sanatate, Garda Financiara :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta stagiu de cotizare la somaj infolegi infolegi Ex: In cazul in care am lucrat la o societate 4 ani , si o 1 luna de zile la o alta societate fara intrerupere ! este obligatoriu sa prezint la AJOFM ... (vezi toată discuția)
Refuzul fostului angajator de a elibera adeverinta ptr.ajutorul de somaj (dupa 01.03.2002) magda_oancea magda_oancea Buna ziua , Am solicitat de la fostul angajator eliberarea adeverintei pentru somaj dupa perioada 01.03.2002. Sediul central al angajatorului este la ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia de somaj? gabrielcornel gabrielcornel Buna ziua, Incepand cu data de 10.11.2011 si pana pe 31.01.2012 am lucrat cu contract individual de munca pe perioada determinata,apoi mi s-a propus ... (vezi toată discuția)