avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1232 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Hotarare biserica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Hotarare biserica

o hotarire a sfintului sinod daca nu e publica are valoare juridica ?
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 15:47, 8 August 2014
Biserica nu are nicio treaba cu justitia, actele si hotararile acesteia neavand valoare juridica. Ma mira faptul ca in 2014 exista persoane care considera ca ar avea sau pun la indoiala adevarul.

Spre simpla curiozitate, ce a hotarat sfantul sinod cu mult, mult preafericitii membri? :)
Ultima modificare: Duminică, 3 August 2014
CryTeK, utilizator
ca urmare a unei asemenea hot 2794/19 iulie 2012 care spune ca preotii nu au voie sa faca inmormintari in cimitire private eu la inmormintarea mamei mele m-am trezit ca nu am preot la inmormintare ,desi initial la priveghi am avut preot ortodocs ,au aflat de fapt de la noi cine e ca am fost naivi si l-au amenintat .Acesta sa speriat si nu a venit la inmormintare. Mentionez ca inainte am fost refuzati de preotul paroh,si de protopop de satu mare(sa intimplat in 04 08 2013)
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2014
sexu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii sexu sexu ce se intimpla daca angajatorul nu respecta termenul dat conf codului muncii art 252 alin 3 ? (respectiv 5 zile) (vezi toată discuția)
Eu reclam, eu vinovat sexu sexu pe scurt ,,mama a murit ,moarte normala ,taxe la zii ,ortodocsa , noi fam am cautat loc de veci ,in cimitirul comunitatii nu erau locuri libere, cimitirul ... (vezi toată discuția)
Preot ortodox interzice ingroparea unei decedate adventiste in cimitirul ortodox Ares-3 Ares-3 [quot] O bunică de vreo 81 de ani, nu are parte de liniște nici pe lumea cealaltă. Femeia a făcut greșeala ca, acum 2 ani, să treacă la ... (vezi toată discuția)