avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... help...lichidare firma - 2500 RON !!!!
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

help...lichidare firma - 2500 RON !!!!

am o firma infiintata in 2004 cu activitare doar de 3 luni an acel an. de atunci am depus declaratiile fiscale pe 0, mai putin un bilant. am fost anuntata k firma intra in dizolvare daca nu il depun. L-am depus si totusi am acceptat k firma sa se dizolve pentru k voiam sa inchei socotelile . Acum am primit instiintare k s-a dizolvat si k am fost repartizata unui lichidator. marea mea suparare este aceea k trebuie sa-i platesc lichidatorului un onorariu de 1500 lei si 1000 pentru cheltuiele de lichidare..E o suma enormapentru mine si nu stiu ce as putea face. Nu inteleg dupa ce criterii se numesc lichidatorii caci stiu alte firme care s-au inchis fara asa ceva. Ce pot face in situatia data??? astept cat se poate de repede un sfat...
Mai pot solicita acum dizolvare -lichidare, caci am inteles k in acest caz nu mai trebuie lichidator...?
Impozit forfetar platesc?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 17:41, 10 Iunie 2009
nu ati spus ca firma este deja dizolvata?.... nu mai platiti impozit forfetar
a fost numit un lichidator pentru ca aveti datorii , de regula la Adm financiara
nu mai puteti radia societatea singura , doar lichidatorul
trebuie vazut pe ce lege a fost dizolvata societatea dvs. in general, nimeni nu lucreaza gratis. in cazul insolventei, art.4 din L85/2006, este utilizat fondul de lichidare pentru cheltuielile aferente procedurii, in lipsa disponibilitatilor in contul debitorului.
pai nu va e clar domnule lichidator pe ce lege a fost dizolvata societatea ??
legea 31 art 237

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help...lichidare firma - 2500 ron !!!! madalinab madalinab am o firma infiintata in 2004 cu activitare doar de 3 luni an acel an. de atunci am depus declaratiile fiscale pe 0, mai putin un bilant. am fost anuntata k ... (vezi toată discuția)
Am un srl ce nu a functionat niciodata erdogan erdogan in 2002 am deschis un srl, nu a functionat niciodata, intre 2003-30.09.2006 a fost suspendat.De atunci nu am mai depus nici un formular pe nicaieri,sperand ca ... (vezi toată discuția)
Numire lichidator la cererea dgfp? andrei g. andrei g. Am un SRL aflat in dizolvare pt nedepunerea bilantului anual,au trecut aproape 7 luni de la publicarea in MO a hotararii de dizolvare...in ce calitate ... (vezi toată discuția)