am o firma infiintata in 2004 cu activitare doar de 3 luni an acel an. de atunci am depus declaratiile fiscale pe 0, mai putin un bilant. am fost anuntata k firma intra in dizolvare daca nu il depun. L-am depus si totusi am acceptat k firma sa se dizolve pentru k voiam sa inchei socotelile . Acum am primit instiintare k s-a dizolvat si k am fost repartizata unui lichidator. marea mea suparare este aceea k trebuie sa-i platesc lichidatorului un onorariu de 1500 lei si 1000 pentru cheltuiele de lichidare..E o suma enormapentru mine si nu stiu ce as putea face. Nu inteleg dupa ce criterii se numesc lichidatorii caci stiu alte firme care s-au inchis fara asa ceva. Ce pot face in situatia data??? astept cat se poate de repede un sfat...
Mai pot solicita acum dizolvare -lichidare, caci am inteles k in acest caz nu mai trebuie lichidator...?
Impozit forfetar platesc?
trebuie vazut pe ce lege a fost dizolvata societatea dvs. in general, nimeni nu lucreaza gratis. in cazul insolventei, art.4 din L85/2006, este utilizat fondul de lichidare pentru cheltuielile aferente procedurii, in lipsa disponibilitatilor in contul debitorului.