avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Modalitate plata vanzare apartament
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Modalitate plata vanzare apartament

Exista o lege care ma obliga sa incasez banii prin banca cand vand un apartament ? Daca da, care este aceea ?
Cel mai recent răspuns: ContSters325155 , utilizator 11:00, 4 August 2014
Nu exista nicio lege care sa prevada asa ceva. A fost o discutie pe aceasta tema dar a ramas in "aer" .
adela5 a scris:

Exista o lege care ma obliga sa incasez banii prin banca cand vand un apartament ? Daca da, care este aceea ?

Nu exista. Dar e de preferat pentru siguranta dvs. sa ii primiti intr-un cont. Si sa ii retrageti de acolo, la fel de sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional antecontract vanz-cumparare SimonaCR SimonaCR Buna ziua Voi vinde o garsoniera iar cumparatorul va face un credit ipotecar. Banii vor fi livrati de catre banca intr-un cont. In antecontract nu este insa ... (vezi toată discuția)
Plata pretului la vanzarea unui apartament cu proprietari multipli Iag Iag Iag Iag Buna ziua! Va cer ajutorul in urmatoarea situatie. Doresc sa cumpar un apartament, al caror proprietari sunt o doamna si trei copii, cu totii majori. Exista ... (vezi toată discuția)
Salut, daca ma lamuriti si pe mine cu urmatoarea chestiune: maine ... Sia18 Sia18 Salut, daca ma lamuriti si pe mine cu urmatoarea chestiune: maine imi vand apartamentul iar eu si cumparatorul folosim banci diferite(da, stiu ca era mai ... (vezi toată discuția)