avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare cod caen srl-d
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare cod caen srl-d

buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru codul asta trebuie sa am un magazin de vanzari piese auto. eu nu vreau asta. eu voi functiona acasa ( unde este si sediul social ) iar vanzarile se vor face prin telefon, la comanda, nu voi avea depozit, magazin, etc. de la anaf mi-au zis ca ei nu stiu ce cod caen ar trebui sa pun in locul celui actual si ca pe ei ii intereseaza ca pe certificatul constatator de la orc sa scrie ca activitatea se desfasoara la beneficiar si nu la sediul social/sediile secundare. intrebarea mea este daca pot folosii codul caen 4799?
Cel mai recent răspuns: savurazvan , utilizator 14:25, 6 August 2014
pai de aia sunt inca in ceata. eu nu vreau vanzare prin internet. comanda de la beneficiar o voi primi pin telefon iar piesa o voi livra eu. deci 4799 mi se pare mult mai ok decat 4791. iar codul caen 4532 trebuie sa il schimb deoarece nu e ok la anaf.
de ce nu e ok codul caen 4532 ?
actele unde le pastrati nu acolo, orice vine unde le pastrati nu acolo, daca le duceti in alta parte, atunci deschideti sediu secundar ?
va trebuie casa de marcat fiscala si unde desafurati activitatea autorizata acolo e adresa si in casa de marcat fiscala .
CUM ati facut firma fara sa cititi inainte cat de cat ?
O fi ea GRATIS dar e si responsabilitate !

Cel mai bine va mergea un PFA , costurile la Firma sunt foarte mari fata de PFA .
Ultima modificare: Marți, 5 August 2014
lexoradeanu, utilizator
nu este ok 4532 pentru ca pe contractul de comodat apare ca am spre folosinta doar o camera din casa, iar un magazin de piese auto ( 4532 ) nu poate functiona doar intr-o singura camera. asta a fost explicatia celor de la anaf cand am vrut sa ma inregistrez ca platitor de tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru magazin piese auto cu vânzare online? Rusu88.rusu88@gmail.com Rusu88.rusu88@gmail.com Buna seara . Pentru un magazin piese auto cu vânzări online ni s a recomandat codul Caen 4791 . Din ce am văzut la codul 4791 este specificat ca este ... (vezi toată discuția)
Trebuie infiintat pfa pentru vanzarea de produse pe amazon.com Utta Utta Buna ziua, Pentru depunerea declaratiei unice si a platii impozitelor si contributiilor pentru veniturile obtinute din vanzarea de produse pe amazon.com ... (vezi toată discuția)
Care cod caen? ContSters212422 ContSters212422 BUNA ZIUA. AM O PROBLEMA PE CARE VA ROG SA MA AJUTATI SA O REZOLV. TREBUIE SA INFIINTEZ O FIRMA CARE SA SE OCUPE CU COMERT CU AMANUNTUL AL VINULUI. pina aici ... (vezi toată discuția)