avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... deducere personala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

deducere personala

Am 2 copii si salariul sub 1000 RON. Deducerea personala din fluturas este mai mare ca suma in lunile in care am mai multe zile de concediu medical decat atunci cand sunt efectiv prezenta la serviciu. Este normal? Cum se calculeaza aceasta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:41, 15 Mai 2009
Sa recapitulez. Am gasit fluturasii, incepand cu decembrie 2004. In acest an si la aceasta luna nu am deducere personala (?!) Incep sa primesc deducere personala din februarie 2005 (4.500.000 -), pentru o perioada de 20 zile/luna, din care lucrate, 20. Pe vremea aceea aveam 3.885.000 lei salariu (mic, de bugetar). Urmeaza un alt exemplu din noiembrie 2005, cu 22 zile lucratoare din care 3 C.O si 19 medical. Culmea e ca tot 450, am deducerea.. Urmeaza ianuarie 2006, cu 21 zile lucratoare din care am fost prezenta la serviciu in toate cele 21 zile. In aceasta luna am 300 deducerea(?). In noiembrie 2008, cu 20 zile lucratoare si lucrate in totalitate, am 410 deducerea. . In aprilie 2009, cu 21 zile lucratoare, din care am fost in CM 17 zile, primesc 410 la deducere. Dupa cum puteti observa, e in neregula totala. Am salarul tarifar de 744 RON. Tot 450 am primit la deducere si in octombrie 2005, cand am avut salarul tarifar de 425 RON , si in martie 2005 cand am avut salarul de 3885000.As dori sa stiu din ce an este Legea? si daca suma e 450 RON la salariul meu. Am vechime 25%. In concluzie, cum se calculeaza deducerea? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Mai 2009
stelamudura, utilizator
Imi cer scuze. Asa voi proceda.
:offtopic: Interventie moderator
# stelamudura
# lorelayold
Nu ne dorim sa postati mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical/maternal - salariu net fokinga fokinga Bună ziua, vă rog să mă ajutaţi, să calculez salariul net, pentru lunile: ian., febr., martie, mai, iunie 2015. Am următoarele date: salariu brut ... (vezi toată discuția)
Deducere personala stelamudura stelamudura Buna ziua. Lucrez in sistem bugetar, am salar tarifar de 744 RON, vechime 25% si 2 copii in intretinere. Nu sunt sigura daca mi s-a calculat bine deducerea ... (vezi toată discuția)
Calcul concedii alexyn alexyn buna ziua, care este valoarea concediului de odihna de 21 zile si al concediului medical de 14 zile al unui angajat cu salariul minim pe economie. am inteles ... (vezi toată discuția)