avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Plata utilitati online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Plata utilitati online

Am internet banking la doua banci.Furnizorul de energie accepta plata online numai la cateva banci "prietene".Am intrebat furnizorul daca pot plati online cu ajutorul conturilor avute la cele doua banci si am primit raspuns ca nu.Este legal? Nu este o discriminare? Se poate ajunge la situatia in care daca vrei sa platesti online un furnizor sa trebuiasca sa iti faci conturi la toate bancile din tara !!!
Cel mai recent răspuns: roion , utilizator 18:27, 4 August 2014
Care este furnizorul dvs de energie electrică?
Plata online se poate face indiferent unde deţii internet banking. Trebuie doar să cunoşti contul în care vei vira banii.
Eu personal achit facturile online de mulţi ani şi sunt foarte mulţumită de acest serviciu.
Ultima modificare: Luni, 4 August 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cred ca ati inteles dvs. gresit cerinta furnizorului de energie electrica. Cred ca furnizorul pur si simplu are conturi deschise la cateva banci, iar dvs. aveti cont deschis la altele decat cele prin care ruleaza furnizorul. Sunt aspecte diferite, pentru a achita o factura intr-un cont deschis la banca X pe numele furnizorului, nu este deloc necesar sa aveti cont deschis tot la banca X.
Cam asa stiu si eu ca pot plati indiferent de banca unde am internet banking dar cand am intrebat furnizorul am primit raspunsul :

" Buna ziua stimate client,

V-am atasat informatiile referitoare la plati pe care le gasiti tiparite pe dosul primei pagini a facturilor.

Nu puteti achita prin Internet Banking factura de energie electrica de la cele doua banci Millenium si Raiffeisen,unde aveti dvs. cont.
......"

In dosul primei pagini a facturilor sunt cele 3-4 banci "prietene" cu furnizorul !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati on-line ContSters235906 ContSters235906 Buna seara, Imi puteti spune va rog,daca este legal sa faci o plata catre un furnizor,online....mai exact..banii incasati de la asociatia unde activez,sa-i ... (vezi toată discuția)
Cont bancar asociatie luciano39ok2007 luciano39ok2007 sunt oblogate asociatiile de proprietari sa aibe cont curent bancar ,pt ca am incercat sa platesc intretinerea prin virament bancar si mi s-a spus ca nu au ... (vezi toată discuția)
Avertizare: atacuri concertate la raiffeisen online nucu$ nucu$ [b]In atentia intregii comunitati AVOCATNET:[/b] In ultimile 2 saptamani au fost inceputa si continua inca, o campanie de incercari pentru obtinere de ... (vezi toată discuția)