avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare bagaj avion
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare bagaj avion

Bineinteles ca la revenirea in tara (Iasi fiind destinatia finala), am ajuns singur, fara bagaj. Pana aici nicio problema. A doua zi dimineata, m-am dus la aeroport, m-am interesat, bagajul a fost gasit..la Paris (una din escale). Superb. Conform datelor din calculator ar fi trebuit sa-mi ajunga in aceeasi seara. Nici pana acum (dupa 3 zile) nu a ajuns.X-(
Am dat telefoane, am mers personal la aeroport... Trebuie sa ajunga. Inteleg daca nu-l gaseau, dar il au de 3 zile si e tot la Paris. Inteleg ca tb sa am rabdare, dar in 2 zile plec in concediu. Nu mai am. Cu oricine vorbesc, raspunsul e acelasi: Nu tine de mine! Pai de cine ***** tine, atunci? Dati-mi sa vb cu respectivul. Nu am cu cine.
Unde pot sa-i reclam? Mentionez ca tine de Tarom (am vb si cu cei de la Air France si nu e, bineinteles, problema lor).
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 19:33, 4 August 2014
este o problema comuna... faptul ca v a fost ratacit bagajul va da dreptul la despagubire care nu poate fi mai mare de un anumit plafon maxim...daca va fi definitiv declarat pierdut primiti o suma si mai mare de bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o mare rugăminte la dvs. am cumpărat bilet de ... marele torino marele torino Bună ziua. Am o mare rugăminte la dvs. Am cumpărat bilet de avion cu un bagaj în plus pentru cala. Am un zbor cu o escala de 4 ore. Am fost anunțat de ... (vezi toată discuția)
Bagaj pierdut alitalia george1234 george1234 buna seara pe 24 alitalia mi-a pierdut bagajul am efectuat o cursa Palermo - Roma - Otopeni iar la Roma am constatat ca bagajul (geanta 17 kg) nu a sosit cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. fiului meu ... nelinenciu@yahoo.co nelinenciu@yahoo.co Buna ziua, Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. Fiului meu i s-a pierdut bagajul la Otopeni cursa fiind Otopeni -Londra escală si Islanda. A facut ... (vezi toată discuția)