avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Spete hotarari judecatoresti publicate cu numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Spete hotarari judecatoresti publicate cu numele complet al partilor

Buna ziua,

Asa cum am mai intalnit,multe persoane se plang de aceste site-uri fantoma care publica procese de la diferite complete de judecata folosind numele complet al celor direct implicati in acestea,motivand ca acestea sunt procese publice.
Din pacate,aceste procese vechi,pot aduce grave prejudicii de imagine persoanelor implicate,mentionez aceasta deoarece am fost la un pas de disponibilizare.Chiar nu se poate face nimic legal?
w.w.w.spete.info



Editare titlu
Ultima modificare: Marți, 5 August 2014
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 20:03, 6 August 2014
faceti plangere penala impotriva administratorilor site ului in care a fost publicata speta respectiva cu numele dvs intreg... pentru nerespectarea dreptului la imagine
Din nefericire,datele acestora sunt confidentiale,nu au date de contact.....absolut nimic,asa ca....datele noastre pot fi expuse public,dar ale lor,nu.
Legea este destul de explicita,conform Hotararii CSM nr.308/05.03.2009 dar cum pot sa fie trasi la raspundere cand nu au decat un site pe care pot sa posteze tot ce doresc fara teama de raspunderea legii?
Pe www.rotld.ro puteti afla cine a cumparat site-ul si aveti si datele de contact. Studiati daca nu puteti cere anularea detinerii numelui site-ului pentru clauzele enumerate mai sus.
Din câte am văzut informațiile de pe acel site sunt aceleași cu cele care apar și pe portalul instanțelor (nr. dosar, obiect, părți, etc).
Deci se pare că informațiile respective sunt publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia datelor cu caracter personal si internetul bim2012 bim2012 Buna ziua! Cunoscand faptul ca sedintele de judecata sunt publice, nu am nimic impotriva in a comunica date din dosar pe portalul instantelor de judecata, ... (vezi toată discuția)
Informatii confidentiale pe un site guradeaur guradeaur Buna ziua, pe un site romanesc au fost publicate informatii confidentiale despre mine, fara acordul meu, de catre un \"prieten\" desigur, ma refer la numar de ... (vezi toată discuția)
Datele personale puse online erich erich Judecatoriile din romania, pun online Numele complect la fiecare persoana care are un dosar la judecatorie. Indiferent ca e caz civil sau penal, si binenzeles ... (vezi toată discuția)