avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Repaus saptamanal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Repaus saptamanal

Buna ziua. Am o societate care are ca obiect de activitate fitness si intretinere coirporala. Programul centrului este urmatorul'
L-V- 08.00-22.00
S- 09.00-20.00
D- 09.00-16.00
Am angajate 3 fete care lucreza astfel:
L-V- 7 ore
2 sambete pe luna program de 11 ore s si 7 ore duminica si alte 2 s+d libere .
Imi puteti spune daca procedez corect . Trebuie sa am toate week. libere ? Desi salariatele lucreaza doar 7 ore pe zi si nu 8 . Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 5 August 2014
Se face poate face o anexa la c.i.m. cu tot programul pe luna. Eu am dat doar un exemplu cum ar arata un program de munca inegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare, in weekend SiminaDiana SiminaDiana Buna ziua, Intrebarea mea ar fi urmatoarea: In conditiile in care sunt obligata sa lucrez sambata si duminica (fara zile libere in timpul saptamanii), ... (vezi toată discuția)
Cum pontam sambata? hgabi hgabi Am urmatoarea situatie: programul de lucru cu clientii firmei este urmarorul luni -vineri:8-18, iar sambata:8-13. Angajatii sunt programati in ture, astfel ... (vezi toată discuția)
Spor la salariu pentru program inegal de lucru? leonora leonora Buna seara.Ma puteti ajuta cu un articol din Codul Muncii in care se specifica acordarea unui spor la salariu pentru programul inegal de lucru,(in caz ca ... (vezi toată discuția)