avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Carente intalnite in legislatia proprietatii ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Carente intalnite in legislatia proprietatii intelectuale si industriale

Va rog sa imi semnalati diferite situatii intalnite in special LEGEA NR 8 DIN 1996, in care legislatia din acest domeniu prezinta lipsuri, confuzii sau diferite idei si solutii pentru o mai buna aplicabilitate a acesteia.

Cu multumiri,
ALINA.

Alte discuții în legătură

Legea 319/2006 , hg 1425/2006 virgil64 virgil64 Am studiat principalele doua acte normative in domeniu(Legea 319/2006 si HG 1425/2006) . As vrea sa-mi impartasiti din experienta dumneavoastra in ... (vezi toată discuția)
Dreptul de autor romanesc branzovenescu branzovenescu Pe langa legile dreptului de autor prevazute de UE exista si prevederi specifice tarilor din cadrul uniunii? Cu alte cuvinte, Romania are si legi proprii sau ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru agregator segmente continut video? phatsua phatsua Salut, pentru urmatoarele cazuri de mai jos (agregatoare continut cu scop informativ) cum ati interpreta legislatia in curs? 1. O emisiune video scurta de ... (vezi toată discuția)